Amerikaanse blogger Hilariously Infertile organiseert comedy night in Boston om geld in te zamelen voor goede doelen voor vruchtbaarheid

Amerikaanse blogger Hilarisch onvruchtbaar organiseert een tweede comedy-avond in Boston om geld in te zamelen voor twee goede doelen

Het eerste evenement in zijn soort werd gehouden in New York en was een doorslaand succes en alle opbrengsten gingen naar de Stichting Baby Quest, een goed doel dat financiële steun biedt aan mensen die worstelen met hun vruchtbaarheid in de VS.

De blogger, die liever anoniem blijft, maar zichzelf Karen noemt, zei: “Ik begon de Hilariously Infertile Comedy Night in NYC omdat ik wilde dat mensen een tijdje weggingen om te lachen terwijl ze door onvruchtbaarheid gingen. De show was zo'n hit (uitverkocht) dat ik besloot om ermee op pad te gaan.

"Boston leek de op één na beste stad, en omdat ik daar familie heb, zou ik daar gemakkelijk een show kunnen doen."

De blogger werd moeder van twee na een vruchtbaarheidsstrijd en om het proces aan te kunnen, stelde haar man voor dat ze een boek over haar ervaring zou schrijven

De comedy-avond in Boston komt ten goede aan twee goede doelen; de Baby Quest Foundation en Los New England op, dat een specifieke tak van New England is van onze National Infertility Awareness Organisation.

Karen zei: “Deze locatie is veel groter dan NYC en ik hoop deze te vullen met zowel patiënten, vrienden, families als beoefenaars, zodat iedereen zich verbonden kan voelen met elkaar en met deze gemeenschappelijke oorzaak; dat is niet alleen praten over, maar hardop lachen om onvruchtbaarheid. "

Het evenement vindt plaats op zondag 10 november in het Regent Theatre, in Arlington en voor tickets voor het evenement, Klik hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »