Het belang van Wereldvruchtbaarheidsdag op 2 november 2019

Doe mee op 2 november 2019 om de tweede jaarlijkse Wereldvruchtbaarheidsdag te vieren

World Fertility Day is een initiatief opgericht door IVFbabble.com en BabbleGiving.org om mensen over de hele wereld de mogelijkheid te geven om de aandacht te vestigen op de 48.5 miljoen koppels die met onvruchtbaarheid leven. Het is ook een dag om te vieren wat er is bereikt in de 41 jaar sinds IVF voor het eerst werd opgericht in 1978, en samenkomen als een gemeenschap om elkaar te ondersteunen.

Wereldvruchtbaarheidsdag is over onderwijs, empowerment en begripING

De dag zal het belang benadrukken van het doorbreken van de stilte die te lang heeft bestaan, om te beseffen dat we niet alleen zijn, om te stoppen met geïsoleerd leven, barrières in culturen te doorbreken, mensen met vruchtbaarheidskennis te machtigen en geïnformeerde beslissingen mogelijk te maken gemaakt op weg naar ouderschap.

Waarom creëerde IVF brabbelen Wereldvruchtbaarheidsdag?

We willen altijd meer mensen bereiken, meer deuren openzetten en elk lid van de #TTCTribe laten weten dat we er voor je zijn. We willen de stilte rond onvruchtbaarheid doorbreken - we willen er vanaf de daken over schreeuwen - en mensen een stem geven. We willen mensen een gevoel van gemeenschap en een plek geven waar ze zich veilig en comfortabel kunnen voelen om over alles en alles onvruchtbaarheid te praten, ongeacht alle gebruikelijke maatschappelijke factoren - leeftijd, ras, religie, seksuele geaardheid, land.

Sara en Tracey hebben elk een vruchtbaarheidsreis gemaakt, maar langs die weg voelden we ons erg alleen, met weinig informatie beschikbaar of iemand om mee te praten die het hartzeer van onvruchtbaarheid begreep. Onvruchtbaarheid gaf ons een gevoel van isolatie en schaamte. Dit zijn de stigma's waaraan we hard werken om te veranderen en de exacte reden waarom Wereldvruchtbaarheidsdag zo'n belangrijke bewustmakingsdag is.

We willen het onderwerp onvruchtbaarheid normaliseren en uit de schaduw halen. Niemand moet zich schamen omdat ze zich niet op natuurlijke wijze kunnen verwekken.

Hoe kun je de wereldvruchtbaarheidsdag vieren met de rest van de wereldwijde ttc-gemeenschap?

Er zijn heel veel geweldige projecten in de aanloop naar # WorldFertilityDay2019, waaronder een groot aantal artikelen van experts over de hele wereld, en een reeks artikelen die diepgaand ingaan op veel onderwerpen die van invloed zijn op paren met onvruchtbaarheid, maar vooral om van jou te horen. We willen uw verhalen horen, uw ervaringen en hoe u omgaat met onvruchtbaarheid, waar ter wereld u ook bent. Dus neem contact op, u kunt ons e-mailen, ons bereiken op Instagram, Facebook en Twitter met behulp van de bovenstaande hashtag.

Dit zal een dag zijn dat we zullen vieren, overleggen, bespreken, benadrukken en campagne voeren voor je vruchtbaarheid. Wereldwijd.

Waarom zou u op de dag niet deelnemen aan een van de #ttc-ontbijten, lunches, diners of cocktailparty's die ter wereld worden georganiseerd? Je kunt de dichtstbijzijnde vinden door onze evenementenpagina voor de dag te bekijken.

Of waarom niet uw eigen organiseren? Het is zo eenvoudig te organiseren. Stuur ons een e-mail op info@ivfbabble.com en vertel ons over uw TTC-reis tot nu toe. Vertel ons waar je woont en waar je graag bij elkaar wilt blijven. Het is een geweldig idee om een ​​leuk café, restaurant of bar te kiezen, ergens ontspannen en 'normaal'. We zullen dan de details van de locatie delen en tijd afspreken met onze lezers en volgers. Het comfort om koffie of een hapje te eten met mensen die je niet over onvruchtbaarheid hoeft te informeren, is echt overweldigend.

Als je in Londen bent, waarom kom je niet langs en bezoek je ons, samen met de verbazingwekkende IVF-babble-ambassadeurs op de Fertility Show in Londen, waar ze worden vergezeld door een ongelooflijke groep vruchtbaarheidsexperts in de Babble Lounge die klaar staan ​​om te antwoorden vragen de hele dag door. We zullen het schema 'thee en vragen met de experts' zeer binnenkort delen, zodat je je dag kunt plannen en ervoor kunt zorgen dat je de juiste expert voor je krijgt.

Er zijn ook plannen om drie bijeenkomsten bij elkaar te houden in de lounge, waar mannen en vrouwen die TTC zijn, kunnen gaan zitten en met elkaar chatten. Als je dit nog niet eerder hebt gedaan, moet je het proberen! Er is zoveel troost te halen uit chatten met mensen die begrijpen wat je doormaakt. Deze sessies worden 's ochtends gehouden met koffie, broodjes tijdens de lunch en thee en koekjes in de middag.

Naast deze sessies organiseren we de hele dag door live instagram Q & As, zodat u overal ter wereld de antwoorden op uw vragen kunt krijgen.

Vier Wereldvruchtbaarheidsdag door elkaar te ondersteunen en ervaringen te delen die mensen in staat stellen om op een zinvolle manier politieke en culturele grenzen te overschrijden.

We zullen de komende weken meer nieuws delen over Wereldvruchtbaarheidsdag, inclusief ideeën over hoe u uw eigen TTC-evenement kunt organiseren.

Gerelateerde content

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »