Gratis cycli van IVF gedoneerd over de hele wereld om Wereldvruchtbaarheidsdag te vieren

Hoopvolle stellen over de hele wereld maken kans op een gratis IVF-cyclus als onderdeel van een wereldwijd initiatief

Georganiseerd door het toonaangevende vruchtbaarheidstijdschrift IVF Babble, zullen er 12 IVF-cycli in het VK, de VS, Zuid-Afrika, India, Turkije en Bulgarije worden geschonken aan gelukkige aanvragers die moeite hebben gehad om een ​​eigen gezin te stichten.

Mede-oprichters van het tijdschrift Tracey Bambrough en Sara Marshall-Page lanceerden het plan als reactie op de oneerlijke 'postcode loterij' als het gaat om gratis IVF-voorzieningen samen met de stijgende kosten van IVF over de hele wereld. Het paar begon partnerschappen te vormen met vooraanstaande klinieken over de hele wereld en schonk samen cycli aan paren met vruchtbaarheidsproblemen. Tot nu toe zijn er drie baby's geboren en nog eens vier vrouwen zijn zwanger.

Tracey Bambrough zei: “We zijn overweldigd en meer dan opgewonden dat in slechts één jaar met onze gratis IVF-initiatieven nu drie koppels hun veel verlangde naar baby's hebben en vier meer ook zwanger zijn.

"Het maakt dit hele project zo de moeite waard en we zullen dit blijven doen met de steun van de geweldige klinieken die dit mogelijk maken"

“Het is fantastisch dat we wereldwijd maar liefst 12 cycli kunnen doneren aan mensen die wanhopig een gezin willen stichten. De voorziening voor mensen met onvruchtbaarheid verschilt enorm alleen in het Verenigd Koninkrijk, laat staan ​​de rest van de wereld, dus het is voor ons zo zinvol om mensen op hun reizen te kunnen helpen.

“Zowel Sara als ik kennen de emotionele onrust die gepaard gaat met worstelen om zwanger te worden. We helpen nu een ongelooflijk verschil te maken in het leven van mensen en geven hen de kans om de ouders te worden waarvan ze altijd hadden gedroomd dat ze dat zouden zijn. "

De klinieken die deelnemen aan de wereldwijde weggeefactie tot nu toe omvatten Bourn Hall Lister vruchtbaarheidsklinieken Vruchtbaarheid Belfast in het Verenigd Koninkrijk, Vios vruchtbaarheid in Amerika, Bloom vruchtbaarheid in India, IVF Turkije, Nadezhda vruchtbaarheidskliniek in Bulgarije en Hart vruchtbaarheidskliniek in Zuid-Afrika met nog meer verbazingwekkende klinieken die dit fantastische initiatief ondersteunen dat binnenkort wordt aangekondigd.

Elke kliniek krijgt de gelegenheid om over hun aanbod te praten tijdens een speciaal evenement in Londen op Wereldvruchtbaarheidsdag en de ontvangers worden gekozen en aangekondigd in december

Geluksparen worden willekeurig gekozen door 's werelds eerste IVF-baby Louise Brown

Louise zei: “Mijn moeder zou verbaasd zijn over de manier waarop IVF zich heeft ontwikkeld en de technieken die tegenwoordig voor mensen beschikbaar zijn. Ik kreeg de middelste naam Joy, omdat ze vonden dat IVF de vreugde van kinderen voor zoveel mensen zou brengen. Dit initiatief van IVF Babble is een fantastische manier om vreugde en hoop te verspreiden. ”

Voor meer informatie of bezoek hier om deel te nemen aan dit fantastische initiatief

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »