Ectopisch Zwangerschap Vertrouwen erkend voor zijn werk in patiëntondersteuning

Een Britse liefdadigheidsinstelling, de Ectopic Pregnancy Trust (EPT) heeft dit onthuld Patiëntinformatiesuite is zeer geprezen bij de British Medical Association (BMA) Patient Information Awards 2019 en genomineerd voor de algemene BMA Patient Information Award 2019

De BMA Patient Information Awards zijn in 1997 ingesteld om de inzet van de BMA te tonen om de uitstekende onderwijspraktijk van patiënten te ondersteunen, zodat ze hun relatie met artsen, de gezondheidstoestand waarmee ze leven en de behandeling die ze krijgen begrijpen.

De Patient Information Suite van de EPT bestaat uit posters, patiëntinformatiepakketten en folders met informatie over fysieke en emotionele aspecten van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. De informatie helpt om gepersonaliseerde zorg en hulp te bieden bij het nemen van beslissingen, in een overweldigende tijd.

Een gerespecteerde bron voor patiënten

Munira Oza, directeur van The Ectopic Pregnancy Trust, zei: “We zijn verheugd dat we zo'n prestigieuze aanbeveling van de BMA hebben ontvangen. Uit anekdotes die we vaak van patiënten en ziekenhuizen ontvangen, weten we dat het een hoognodige, gewaardeerde en gerespecteerde bron is.

“Onze website wordt vermeld als een bron op de NHS Choices-website als gezondheidsinformatie die kan worden vertrouwd. Het is gebaseerd op het meest recente bewijs, up-to-date en wordt beoordeeld door professionals in de gezondheidszorg en door vrouwen met een buitenbaarmoederlijke zwangerschap om ervoor te zorgen dat het aan hun behoeften voldoet. "

Wat is een buitenbaarmoederlijke zwangerschap?

Volgens de Trust een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is een veel voorkomende, soms levensbedreigende aandoening die een op de 80 zwangerschappen treft. Het komt voor wanneer het bevruchte ei van een vrouw buiten de baarmoeder implanteert. De meest voorkomende plaats voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap is de eileider, maar er zijn veel andere locaties waar een buitenbaarmoederlijke zwangerschap kan worden gevonden. De buitenbaarmoederlijke zwangerschap moet worden verwijderd en dit kan het verwijderen van de eileider inhouden, waardoor natuurlijke zwangerschap in de toekomst moeilijker wordt.

De menselijke bemesting en embryologie(HFEA) werd ook zeer geprezen voor zijn werk om patiënten te informeren over add-ons voor behandelingen.

Om meer te weten te komen over de Ectopic Pregnancy Trust, Klik hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »