ExSeed Health - de nieuwe generatie spermatesten voor thuisgebruik

De missie van ExSeed Health is het aanbieden van een betaalbare, toegankelijke en informatieve vruchtbaarheidsservice. We willen het bewustzijn rond mannelijke onvruchtbaarheid vergroten en de taboes doorbreken. We wilden mensen in staat stellen geïnformeerde beslissingen te nemen over hun gezondheid en levensstijl.

We denken dat vrouwen te lang de last van onvruchtbaarheid hebben gedragen - het is tijd om iets te zeggen over de groeiende problemen rond mannelijke onvruchtbaarheid. In de afgelopen jaren is de vruchtbaarheid van mannen een echt volksgezondheidsprobleem geworden en moeten gezondheidsautoriteiten hier meer prioriteit aan geven. Onvruchtbaarheid treft nu tot 1 op de 6 paren, waarvan 40% te wijten is aan de man in de relatie.

We hebben niet alleen een app ontwikkeld om direct toegang te geven tot en inzicht te geven in het nieuwste vruchtbaarheidsadvies voor mannen, maar we hebben ook een apparaat van topklasse ontwikkeld dat een zeer professionele analyse gebruikt die wordt gebruikt door geavanceerde klinieken en het in een apparaat steekt dat in uw zak past . Dit verlaagt de kosten van de analyse en begeleiding - en bespaart u mogelijk lange wachttijden om artsen te bezoeken. De resultaten worden binnen enkele minuten in de privacy van het huis gegeven.

We weten dat internet vol kan staan ​​met artikelen en gezondheidsadviezen, maar hoe nauwkeurig zijn ze? We hebben een toegewijd team dat voortdurend feiten controleert en het nieuwste onderzoek samenbrengt om een ​​catalogus met gratis en toegankelijke artikelen op onze website en in onze app te bouwen.

Het is ongelooflijk eenvoudig te gebruiken. Koop een apparaat, download de app, voer een test uit en ontvang uw resultaten binnen enkele minuten. U krijgt dan een persoonlijk levensstijlprogramma dat u de komende 90 dagen kunt volgen. Doe gewoon om de paar weken een test en kijk hoe het met u gaat.

Onze aanpak is om mensen centraal te stellen in alles wat we doen, omdat we weten hoe stressvol het kan zijn voor een baby, dus we bieden ook overleg met een team van experts om uw kansen nog verder te verbeteren.

Klik hier om een ​​Babble Prime-lid te worden om korting te ontvangen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »