Krijg toegang tot vruchtbaarheid en ondersteun je tijdens je IVF-reis

Wanneer u geconfronteerd wordt met een IVF-behandeling om ouder te worden, staan ​​kosten vaak bovenaan de lijst met zorgen. Omdat de NHS IVF zo beperkt is geworden, hebben onvruchtbare koppels en individuen andere opties moeten bekijken om hun reis te financieren

De gemiddelde startkosten van IVF in het VK kunnen iets hoger zijn dan £ 6,000 en het kan een stressvolle tijd zijn voor toekomstige ouders.

Laat ons u voorstellen aan het team van Access Fertility, een bedrijf dat een breed scala aan financiële opties biedt helpen betalen voor behandeling.

Vertel ons over Access Fertility?

Access Fertility is een klein bedrijf met een groot hart. Er zijn slechts 14 medewerkers die onze patiëntervaringen persoonlijker maken. We willen IVF betaalbaar en toegankelijk maken.

Onze Britse programma's bieden patiënten een 100% terugbetaling als ze geen baby hebben. Ons is verteld dat deze gemoedsrust veel stress en druk verlicht voor patiënten die deze reis maken.

Het bedrijf is jong maar is snel gegroeid. Het voelt als een start-up met een klein hecht team dat werkt aan het uitbreiden van de keuzes die beschikbaar zijn voor patiënten die IVF overwegen.

Hoe is het allemaal begonnen?

Access Fertility werd in 2013 gestart door CEO en oprichter, Ash Carroll-Miller, na een gesprek met een Amerikaanse arts op een lange vliegreis.

In het begin was het Ash, die vanuit huis werkte, belde klinieken om partnerschappen te bespreken. Het team is super trots op hoe Ash het bedrijf de afgelopen vijf jaar heeft laten groeien.

Toegang nu partners met meer dan 60 klinieken in het hele land, waaronder Schotland, Wales en Ierland. Geen enkele patiënt mag langer dan een uur bij een Access Fertility-partner zijn en kan daarom profiteren van een Access Fertility-programma.

Wat is het ethos van het bedrijf?

Volledig patiëntgericht, zorgzaam, professioneel en van hoge kwaliteit. We werven geen verkopers, we 'jagen' geen patiënten, de kwaliteit van de dienstverlening is uitzonderlijk en het personeel is echt gepassioneerd over wat we doen. We zijn erg transparant over wat we doen en we willen eerlijke feedback van patiënten. Je kunt zien wat mensen te zeggen hebben over ons Trustpilot pagina.

Waarom zouden mensen ervoor kiezen om Access Fertility te gebruiken?

Wij geloven dat onze programma's patiënten veel te bieden hebben: betaalbare vaste kosten, meerdere cycli, geen verborgen kosten of add-ons en tot 100% terugbetaling als u geen baby heeft.

We werken met klinieken met uitstekende slagingspercentages en patiëntenzorg. Ons proces is snel en eenvoudig en onze gereduceerde tarieven betekenen dat u 30% of meer kunt besparen in vergelijking met betalen terwijl u werkt.

Onze programma's zijn ook zeer inclusief, dus alles wat u nodig heeft voor uw cyclus, inclusief onbeperkte bevroren embryotransfers, tot drie IVF- en / of ICSI-cycli (er is ook een onbeperkte optie) en de HFEA-vergoeding.

Voor wie zorg je? Paren, alleenstaanden, de LGBTQ-gemeenschap? Is er een leeftijdsgrens?

Wij zijn van mening dat IVF voor zoveel mogelijk mensen beschikbaar moet zijn, inclusief alleenstaanden en paren van hetzelfde geslacht die dromen van het stichten van een gezin. We hebben een terugbetalingsprogramma voor donoren en al onze programma's staan ​​open voor iedereen die dat nodig heeft.

Er zijn leeftijdsbeperkingen voor elk programma, maar we hebben geprobeerd deze op een niveau te houden dat nog steeds de toegankelijkheid voor zoveel mogelijk mensen garandeert. Ons multicyclusprogramma staat open voor iedereen jonger dan 45 jaar en je hebt geen medische beoordeling nodig voor dit programma. Onze restitutieprogramma's zijn beschikbaar voor mensen jonger dan 40 jaar schenker restitutieprogramma is beschikbaar voor patiënten tot 49 jaar.

Waarom denkt u dat Access Fertility een dienst is die nodig is binnen de vruchtbaarheidsgemeenschap?

Toegang Vruchtbaarheid is de afgelopen vijf jaar ongelooflijk populair geworden. Dit laat zien dat patiënten de service waarderen en dat het iets biedt dat voorheen niet beschikbaar was. Het terugbetalingselement geeft patiënten gemoedsrust als hun behandeling niet resulteert in een baby. Helaas is het ook zo dat de slagingspercentages meestal rond de 20-30% liggen, wat betekent dat de meeste patiënten meer dan één cyclus nodig hebben. Onze programma's omvatten meerdere cycli, zodat patiënten goed kunnen plannen en weten dat hun behandeling is georganiseerd.

Hoe ondersteunt u mensen met onvruchtbaarheidsproblemen?

Een vruchtbaarheidsbehandeling ondergaan kan ongelooflijk stressvol zijn voor patiënten, hun partners en familie. We doen er alles aan om ons proces zo eenvoudig mogelijk te maken. Onze patiëntenadviseurs zijn er om patiënten te ondersteunen en informatie te leveren in plaats van te verkopen. De enige doelen die we ons stellen, zijn de kwaliteit van de service die ze bieden.

De kwaliteit van de ondersteuning die wij onze patiënten bieden, staat centraal bij Access Fertility. We streven er altijd naar om zorgzaam, medelevend te zijn en de patiënt voorop te stellen.

De vruchtbaarheidswereld kan vaak koud lijken, te wetenschappelijk en los van wat het is om een ​​patiënt te zijn. Dat kunnen we zien IVF gebabbel probeert dat te veranderen. Door informatie op een veel warmere en vriendelijkere manier te leveren, bieden ze iets dat niemand anders doet: een echt geduldige ervaring.

Welke boodschap zou u geven aan iedereen die mogelijk vruchtbaarheidsproblemen ondervindt?

Word lid van IVFbabble.com. Deel uitmaken van een gemeenschap die advies, informatie en ondersteuning begrijpt en kan geven, is erg belangrijk. Niemand kan je voorbereiden op het fysieke en emotionele zwoegen de IVF-reis zal u op zich nemen, dus zorg dat uw ondersteuningsnetwerk aanwezig is en leer hoe u zich het beste kunt voorbereiden op het IVF-proces. Uw onderzoek naar de klinieken, behandelingsopties en kosten is ook erg belangrijk. Geloof niet alleen wat je wordt verteld, maar krijg eerst je feiten.

Om meer te weten te komen over Access Fertility kan u ondersteunen, Klik hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »