Het Enhanced Fertility Program

5 stappen om uw gezondheid voor vruchtbaarheid te verbeteren

Door Andreia Trigo RN BSc MSc, vruchtbaarheidsverpleegster en coach

Andreia Trigo RN, BSc MSc is de oprichter van inFertile Life, veelgeprezen verpleegkundig adviseur, auteur en TEDx-spreker. Door haar veertienjarige medische ervaring als verpleegkundige, counseling, CGT, NLP en haar eigen achttienjarige onvruchtbaarheidsreis te combineren, heeft ze unieke strategieën ontwikkeld om mensen die soortgelijke uitdagingen ondergaan te helpen hun reproductieve doelen te bereiken. In dit artikel praat ze over 5 eenvoudige stappen om u te helpen uw gezondheid voor vruchtbaarheid te verbeteren.

Onvruchtbaarheid neemt toe en treft meer dan 48.5 miljoen mensen wereldwijd. De World Health Organization beschouwt onvruchtbaarheid als een wereldwijd gezondheidsprobleem met een aanzienlijke last voor de bevolking. Ondanks de vooruitgang in de reproductieve gezondheid, treft onvruchtbaarheid 1 op 6 mensen in geavanceerde economieën en 1 op 4 in ontwikkelingslanden. Onderzoek wijst op leefstijlfactoren, voeding en milieu als de grootste bijdrage aan de verslechtering van onvruchtbaarheid.

Afgezien van de fysieke aspecten van onvruchtbaarheid, toont onderzoek ook aan dat de meeste paren ernstige angst en depressie hebben en bijna 50% suïcidale gevoelens ervaren. Bij een recente studie door onvruchtbaar leven we ontdekten ook dat 70% van de patiënten zich niet gesteund voelde ondanks behandeling in de NHS of privé; 80% van de mensen voelde zich gestrest en 90% maakte zich zorgen over een onzekere reproductieve toekomst.

Bij inFertile Life hebben we samen met patiënten en klinieken gewerkt aan een nieuw zorgmodel dat belangrijke factoren omvat die uw gezondheid kunnen verbeteren en uw kansen op zwangerschap kunnen vergroten. Hier zijn de 5 aspecten:

Vruchtbaarheid, natuurlijke en geassisteerde conceptie begrijpen: inzicht hebben in hoe uw lichaam werkt, aandacht schenken aan veranderingen die u mogelijk opmerkt, en leren over natuurlijke en geassisteerde conceptie zullen u helpen geïnformeerde keuzes te maken over uw vruchtbaarheid en u helpen bij de behandeling van uw keuze.

Voeding, Hydratatie en supplementen: de juiste voedingsstoffen in je lichaam krijgen is essentieel, zodat je lichaam de energie heeft om zijn verschillende lichaamsfuncties uit te voeren. Dit omvat het produceren van hormonen, het ontwikkelen van eieren en sperma, het voorbereiden van de baarmoeder voor implantatie, het leiden van een zwangerschap en het leveren van een gezonde baby.

Lichamelijke activiteit en oefening: ons lichaam heeft een zekere activiteit nodig om gezond te blijven. Gewoonlijk wordt gemiddeld 30 minuten per dag matig geoefend. Als je probeert zwanger te worden, blijkt uit onderzoek dat training met hoge frequentie / intensiteit contraproductief is, omdat het de ovulatie kan beïnvloeden.

Gewoonten, verslavingen en omgeving: Bepaalde gewoonten en verslavingen, zoals te veel cafeïne, roken of drinken, kunnen de kwaliteit van eieren en sperma verminderen. Onze omgeving, zoals kunststoffen en straling, kan ook de vruchtbaarheid beïnvloeden.

Emoties beheren: Emotionele nood is de eerste reden voor patiënten om de vruchtbaarheidsbehandeling te stoppen. Door professionele ondersteuning tijdens de behandeling te krijgen, kunt u copingstrategieën ontwikkelen, uitdagende beslissingen nemen en de communicatie met partners onder andere verbeteren.

Een nieuw zorgmodel dat deze aspecten naast vruchtbaarheidsbehandeling omvat, zal waarschijnlijk: u helpen uitdagingen het hoofd te bieden, de veranderingen van een positieve uitkomst vergroten en u voorbereiden op een gezondere levensstijl die u kunt behouden om langer en beter te leven.

De Verbeterd vruchtbaarheidsprogramma is een evidence-based oplossing die al deze 5 hierboven genoemde aspecten omvat om uw gezondheid voor vruchtbaarheid te verbeteren. Het omvat 1 jaar toegang tot de online bronnen en 3 één-op-één consultaties. Dit programma heeft wereldwijd mensen geholpen en is bekroond met de beste innovatie in Business 2018 en E-Business van 2018.

Als lid van Babble Prime heeft u toegang tot een gratis consult met Andreia Trigo plus korting op het Enhanced Fertility Program.

Klik op hier om een ​​Babble Prime-lid te worden en uw korting te ontvangen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »