Helende vruchtbaarheid - Hypnotherapie ter ondersteuning van de vruchtbaarheidsbehandeling

Amira en haar man ondervonden secundaire onvruchtbaarheid. Nadat verschillende uteriene inseminaties hadden gefaald, kreeg Amira haar tweeling via IVF. Het was haar eigen persoonlijke ervaring met onvruchtbaarheid die de katalysator was voor genezing onvruchtbaarheid. ca.

Vruchtbaarheid gaat niet alleen over medische interventie. Haar reis heeft haar geleerd over de kracht van de verbinding van het lichaam en het gebruik van de intelligentie van ons lichaam om vruchtbaarheid te stimuleren en te voeden. Er zit geen magie in. Door middel van beelden, visualisatie, ademhalingsoefeningen en mindfulness-werk kunnen we de schadelijke effecten van stress op het lichaam ongedaan maken.

Amira Posner is een klinisch maatschappelijk werker met een privépraktijk in Toronto, Ontario. Amira heeft zowel een bachelor als master in sociaal werk van de Universiteit van Manitoba. Ze werkt met individuen en koppels die worstelen met onvruchtbaarheid. Amira ontwikkelde en faciliteert nu de Mind-Body Fertility Group en Fab Fertile Mindfulness Fertility Series.

Naast het werken met individuen, koppels en gezinnen die therapie aanbieden in een veilige en veilige omgeving, is Amira lid van de Ontario Association of Social Workers (OASW) en Ontario College of Social Workers and Social Service Workers (OCSWSSW). Amira is een gecertificeerde hypnotherapeut en reikibeoefenaar. Amira is ook de moeder van drie wonderen. Ze ondersteunt paren wereldwijd.

Mind-Body Fertility-behandelingspakket om uw IVF-cyclus te verbeteren en te ondersteunen.

Leer je ontspannen, positief en klaar om te ontvangen voelen.

Voel alles rondom je meer accepteren van je omstandigheden, maar tegelijkertijd ook hoopvol.

Ontwikkel tijdens het proces liefdevolle vriendelijkheid en compassie voor je lichaam.

Creëer een vruchtbare geest en lichaam om uw vruchtbaarheidssucces te maximaliseren.

Door hypnotherapie lijn je onbewust je lichaam en geest uit om ongewenste stress en zorgen tijdens het hele proces te verminderen. Als u doorgaat met een IVF-behandeling, neem dan even de tijd om meer te weten te komen over deze gratis therapie. We zullen je mentaal voorbereiden. Om de hypnotherapiebehandeling te maximaliseren, is het het beste om drie afzonderlijke sessies te plannen tijdens de IVF-behandeling. We kunnen ook beschikbaar zijn om naar uw transfer te komen.

Hypnotherapie voor IVF kan op de volgende tijdstippen worden gedaan.

Voor overdracht, tijdens stimulatie.

24-48 uur na de overdracht.

Wacht twee weken.

Klik hier om een ​​Babble Prime-lid te worden en uw korting te ontvangen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »