Sandra deelt haar verhaal over het conserveren van eieren met Clinica Tambre

Clinica Tambre vertelt ons over een eiconserveringsbehandeling in de Madrid Clinic

Elke dag nemen we beslissingen, wat te studeren, wat te eten, waar te gaan, de mensen om de tijd door te brengen met ...

Er wordt gezegd dat het vermogen om te kiezen ons onderscheidt tussen mensen en de rest van levende wezens. Onze beslissingen leiden ons leven naar een bepaald doel.

Dankzij de vooruitgang die we hebben en die voortdurend worden ontwikkeld, kunnen we tegenwoordig bijna alles kiezen. We kunnen zelfs kiezen hoe en wanneer we moeders worden met de beste voortplantingsomstandigheden.

Met dank aan het nieuwe vruchtbaarheid behoudstechniek gebaseerd op bevriezen van eieren, het is nu mogelijk voor vrouwen om hun eicellen op een bepaald moment te behouden en hun beste omstandigheden en kwaliteit te behouden, zodat ze het moederschap kunnen uitstellen totdat ze dat willen.

Haar verhaal delen om andere vrouwen te helpen

Bijna drie maanden geleden besloot Sandra om een ​​eicel te ondergaan conserveringsbehandeling in Clínica Tambre na er veel over te hebben gelezen. Ondanks de zenuwen en twijfels die ze in het begin had, aarzelde ze geen moment om haar verhaal te delen om andere vrouwen aan te moedigen haar stappen te volgen.

Toen ze 34 was, dacht ze eerst 'wat als ik mijn eieren invries zodat ik mijn mogelijkheden om zwanger te worden in de toekomst niet verklein?'. Maar de definitieve beslissing kwam vier jaar later. Ze wilde er later geen spijt van hebben en om te voorkomen dat haar eieren verouderen, wat haar mogelijkheden om in de toekomst zwanger te worden zou hebben verkleind, besloot ze de grote stap op het juiste moment te zetten, omdat ze op haar leeftijd nog steeds voldoende ovariële reserve.

Spanje is een van de landen waar deze techniek het meest wordt gebruikt, en dit moedigde Sandra aan om door te gaan met onderzoek. Nadat ze de behandeling met een van onze medewerkers in het buitenland was begonnen, besloot ze uiteindelijk om deze behandeling in te ondergaan Tambre Clinic om de follow-up te doen omdat ze veel goede recensies had ontvangen.

Over de artsen, verpleegkundigen en patiëntservice van onze kliniek zegt ze dat "ze me allemaal veel hebben geholpen en ze waren zeer professioneel". Dit is zo belangrijk omdat dit soort situaties nooit gemakkelijk is, te meer als u het land uit bent. Sandra zegt dat ze zich gedurende het hele proces altijd erg verzorgd en ondersteund door ons team heeft gevoeld.

Nu maakt ze zich geen zorgen meer over het moederschap. Ze heeft een 'plan B' in Spanje waardoor ze meer ontspannen kan zijn en haar dagelijks leven kan voortzetten, zonder de druk om kinderen te krijgen of een gezin te krijgen zo snel mogelijk. Haar gezonde eieren zullen klaar zijn op het moment dat ze besluit dat dit het perfecte moment is om het proces van moeder worden te starten.

Klik hier voor meer echte verhalen van Clínica Tambre-patiënten.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »