MB Plus

Gefrustreerd? Overweldigd? Verward? Zijn deze woorden die je gevoelens beschrijven over zwanger worden? Het waren woorden die jarenlang mijn gevoelens over het concipiëren beschreven. Na jaren en jaren zonder geluk zwanger te zijn geworden, wendde ik me tot de moderne geneeskunde om mijn probleem op te lossen. Deze procedures werkten echter niet voor mij. De kans dat deze procedures succesvol waren, was vanwege mijn leeftijd erg laag. Mijn man en ik trouwden later in het leven, dus we hadden die factor tegen ons. Ik ging door verschillende rondes van Clomid, meerdere poliepverwijderingsoperaties, verschillende rondes van IUI en vervolgens een paar rondes van IVF.

Na jaren van deze mislukte behandelingen was ik wanhopig om iets anders te proberen. Na veel onderzoek heb ik veel geleerd over vitamines en supplementen. Ik was eerst sceptisch, maar wat moest ik verliezen, toch? Ik koos voor een natuurlijke aanpak die bestond uit vitamines en voedingsstoffen samen met een uitgebalanceerd dieet en regelmatige lichaamsbeweging. Ik begon Co Q 10 te nemen waarvan ik las dat het zou helpen bij het verbeteren van de vruchtbaarheid van vrouwen. Die zomer woonde ik een bruiloft bij waar ik een paar ontmoette dat met dezelfde problemen worstelde. Ze vertelden me over hun arts die een onderzoek deed naar de voordelen van Acai Berry voor de vruchtbaarheid.

Toen ik me realiseerde dat Acai Berry erom bekend staat dat het de ovulatie van goede kwaliteit ondersteunt en de follikel tijdens de ontwikkeling beschermt, was ik verkocht! Na slechts twee maanden van mijn nieuwe regime was ik zwanger op 44-jarige leeftijd! Van nature! Ik was een voorstander van vitamines, supplementen en een gezonde levensstijl! Terwijl ik dit regime gebruikte, bleef ik mijn man vertellen dat iemand een prenataal moest maken met al deze belangrijke ingrediënten erin, zodat een vrouw een enkele pil per dag kon nemen. Ik nam drie keer per dag een aantal pillen! Eén pil één keer per dag zou muziek in mijn oren zijn geweest!

Ons onderzoek heeft ons geleerd dat vrouwen die zwanger willen worden of zwanger zijn, meer vitamines nodig hebben dan andere vrouwen. Ik was geschokt toen ik hoorde dat de pre-natal die ik nam en vertrouwde echt niet zo geweldig was. Het had geen grote hoeveelheden van sommige vitamines en voedingsstoffen die ik nodig had, dus ik moest het aanvullen met extra doses DHA, foliumzuur en andere vitamines. Toen we M Plus B ontwikkelden, concentreerden we ons op het krijgen van voldoende hoge concentraties ingrediënten om vrouwen serieus te helpen zwanger te worden, het vermogen om te slikken en ervoor te zorgen dat er geen nasmaak is. We hebben ons ook geconcentreerd op DHA en extra foliumzuur in onze pil. We bieden een voorraad van 90 dagen omdat uit ons onderzoek blijkt dat de meeste artsen suggereren om 6 tot 12 weken een prenataal te nemen voordat u van plan bent zwanger te worden.

Wij geloven dat het de combinatie van vitaminen plus de onderstaande ingrediënten is die M Plus B tot een premium Prenatal Plus DHA, Acai en CoQ10 maken.

DHA & EPA

DHA is een omega-3-vetzuur dat veel voorkomt in visolie. Het is een belangrijk vetzuur in de hersenen, het sperma en het oog. Zwangere vrouwen moeten zeker een dagelijks supplement nemen dat minimaal 300 mg DHA levert.

DHA staat voor Docosahexaeenzuur, een omega-3-vetzuur dat samen met wordt gevonden EPA (Eicosatetraeenzuur). DHA is gunstig voor de neurologische gezondheid en wordt toegevoegd aan prenatale vitamines voor het centrale zenuwstelsel en de optische ontwikkeling van een foetus. DHA wordt sterk aanbevolen voor zowel zwanger als borstvoeding. Overweeg dit onderzoek:

Een onderzoek uit 2004, gepubliceerd in Child Development, toonde aan dat baby's van wie de moeder bij de bevalling hoge DHA-bloedspiegels had, in het tweede levensjaar veel aandacht hadden gekregen. Tijdens de eerste zes maanden van hun leven hadden deze baby's twee maanden voorsprong op baby's van wie de moeder lagere DHA-waarden had. Een studie uit 2003, gepubliceerd in het tijdschrift Pediatrics, toonde kinderen van wie de moeder een DHA-supplement nam tijdens de zwangerschap hoger scoorde op intelligentietests op vierjarige leeftijd dan kinderen van moeders die geen DHA-supplementen gebruikten.

Acai

De acaibes is rijker bevonden aan antioxidanten dan enig ander fruit of bekende bessen. De acaibes is samengesteld uit antioxidanten, honderden keren krachtiger dan enig ander fruit, evenals aminozuren en omega-vetzuren. Antioxidant-rijke voedingsmiddelen zoals acai en andere bessen ondersteunen een goede ovulatie en beschermen de follikel tijdens het ontwikkelen.

Het is de antioxiderende eigenschap in de acaibessen waarvan wordt gedacht dat deze het positieve effect heeft van het omkeren van slechte eikwaliteit.

CoQ10

Co-enzym Q10 (CoQ10) is een vitamine-achtig supplement dat wordt voorgesteld om de vrouwelijke vruchtbaarheid te verbeteren. CoQ10 bevindt zich in elke cel van het lichaam en maakt deel uit van de elektrontransportketen die verantwoordelijk is voor het genereren van energie in onze cellen. Het functioneert als een antioxidant en vermindert de schadelijke effecten van vrije radicalen op het voortplantingssysteem.

Er wordt aangenomen dat naarmate we ouder worden, onze natuurlijk voorkomende niveaus van CoQ10 afnemen. Als gevolg hiervan kunnen de processen die veel energie vereisen, zoals die welke verband houden met bevruchting en embryo-ontwikkeling, niet zo hard werken - wat resulteert in een lagere efficiëntie binnen die systemen. Met minder energie beschikbaar voor de "machinerie" van de delende cellen, kunnen meer fouten worden gemaakt in de verdeling van genetische informatie, wat leidt tot een hoger aantal genetisch abnormale embryo's.

Er is veel onderzoek gedaan naar de effecten van CoQ10 op de algehele eikwaliteit. Een recente veelbelovende studie bij muizen vond later in hun reproductieve jaren een verbetering van de eikwaliteit, wat suggereert dat suppletie van CoQ10 mogelijk kan helpen de natuurlijke achteruitgang van de vruchtbaarheid van een vrouw te overwinnen naarmate ze ouder wordt.

FOLIUMZUUR

Foliumzuur is een onderdeel van het B-complex van vitamines. Het is essentieel voor veel processen in het lichaam, waaronder de zenuwfunctie, de gezondheid van rode bloedcellen en de juiste vorming van DNA in elke cel in het lichaam, waardoor normale celreplicatie mogelijk is.

Uitgebreid onderzoek heeft bewezen dat foliumzuur beschermt tegen de ontwikkeling van geboorteafwijkingen in het ruggenmerg. Ruggenmergdefecten, ook bekend als neurale buisdefect, beïnvloedt 0.1-0.2 procent van de zwangerschappen. Suppletie met foliumzuur, begonnen vóór de zwangerschap en voortgezet tot 6-12 weken zwangerschap, vermindert het aantal ruggenmergdefecten met bijna 75 procent. Omdat het grootste voordeel van foliumzuursuppletie optreedt voordat veel vrouwen zich realiseren dat ze zwanger zijn, moet foliumzuur worden ingenomen door alle vrouwen die zwanger kunnen worden.

Klik hier om een ​​Babble Prime-lid te worden en uw korting te ontvangen.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »