Nieuwe theaterproductie, Mary's Babies, gebaseerd op waargebeurd verhaal van duizenden kinderen die één vader delen

Een stuk gebaseerd op het waargebeurde verhaal van pionier Mary Barton en de Barton Brood zal op 20 maart in het Jermyn Street Theatre in Londen worden geopend

Toneelschrijver Maud Dromgoole schreef het stuk met onderzoeken en interviews van de Britse verloskundige, die het sperma van haar man gebruikte om vrouwen te impregneren, waardoor duizend kinderen werden geboren die niet wisten wat hun gedeelde vader was.

Bij een brand in de kliniek in Londen werden alle records verbrand.

Provocerend, grappig en fascinerend, Mary's Babies stelt zich een reeks ontmoetingen voor tussen deze onwetende halfbroers en -zussen. Met in de hoofdrol geprezen Britse acteurs Emma Fielding en Katy Stephens, bevat het stuk 42 personages gespeeld tussen de twee acteurs.

Het stuk is geregisseerd door Tatty Hennessy en zal twee vraag- en antwoordsessies bevatten na de show, op 27 maart en 10 april

Op 27 maart sponsort Pride Angel de Q&A sessie, die zich zal richten op het moderne landschap van donorconceptie en de ervaringen van donoren, ontvangers en mensen die door donoren zijn verwekt. Dit omvat Nina Barnsley, directeur van het Donor Conception Network, en Charles Lister, voorzitter van de Sperm, Egg and Embryo Donation Trust en Mary's Babies toneelschrijver Maud Dromgoole.

Op 10 april is er een kans om te horen van leden van het creatieve team van Mary's Babies en Nina Barnsley van het Donor Conception Network om te discussiëren over het reageren op de sociale kwesties rond donorconceptie op het podium.

Concessie-tickets zijn beschikbaar voor 60-plussers, theatervakbonden, onbeheerd, toegang en studenten voor £ 20. Er zijn ook 100 tickets voor £ 10 beschikbaar voor kinderen jonger dan 30 jaar, maar deze tickets zijn alleen beschikbaar tot zaterdag 30 maart.

Hoewel gebaseerd op een waargebeurd verhaal, hebben de producenten gezegd dat het werk fictie is en dat elke gelijkenis met iemand puur toeval is.

Om kaartjes te kopen voor de productie, Klik hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »