Samantha's verhaal

Mijn reis begon begin 2017 toen mijn man en ik besloten dat we klaar waren om een ​​gezin te stichten

In de tijd van 18 maanden hadden we helaas vier miskramen allemaal vóór zeven weken zwangerschap. We werden doorverwezen naar onze terugkerende miskraamkliniek van NHS om na alle beschikbare tests op de NHS te ontdekken dat ze geen probleem konden vinden. In totale wanhoop wenden we ons tot de particuliere gezondheidszorg en bezochten een centrum voor reproductieve immunologie voor verdere diepgaande tests. De testen toonden aan dat ik een hoog niveau aan natuurlijke killercellen had die agressief waren en daarom de zwangerschappen als een vreemd lichaam beschouwden en in feite onze baby's doodden.

De behandeling was hardcore en moeilijk te doorstaan, maar ik vertelde mezelf elke dag dat het allemaal was om mijn regenboogbaby te krijgen. In maart 2018 werden we voor de vijfde keer zwanger en voor de eerste 16 weken van mijn zwangerschap gebruikte ik veel medicijnen en moest ik regelmatig reizen voor een behandeling met intralipiden. Mijn zwangerschap was erg complex en ik worstelde tegen het einde toen ik na 31 weken begon te bloeden, ik het 35 weken maakte en mijn consultant besloot dat het veiliger was om de baby meteen te laten leveren.

Onze regenboogbabyjongen Ted werd geboren op 1 november 2018, hij is onze absolute regenboogbaby en we zijn zo gelukkig om hem te hebben

Ik hou zo veel van hem en hij zal nooit weten hoe gewild hij was, maar op een dag zal ik hem dit verhaal vertellen. Hij is mijn regenboog, mijn pot met goud, ik ben blij dat ik heb gevochten en dat ik zo vaak naar mijn instinct heb geluisterd. Ik zei dat ik er niet nog een keer doorheen zou gaan, maar dat zou ik absoluut doen, mama worden is het beste van de wereld.


In het VK is het echt heel normaal om zwangerschap niet voor een week te bespreken, wat er vervolgens toe leidt dat mensen niet praten over een miskraam omdat het 'te vroeg was om te delen', ik geloof dat dit ertoe leidt dat veel vrouwen een ongelooflijk eenzame reis maken, dus ik besloot mijn verhaal te delen.

Ik begon mijn gekke vruchtbaarheidskoningin-blog te schrijven om contact te maken met andere vrouwen. Ik ben nu begonnen met fondsenwerving om mijn campagne te helpen bewustwording te creëren voor vroeg zwangerschapsverlies en terugkerende miskraam.

Ik heb armbanden ontworpen die nu in mijn plaatselijke ziekenhuis worden uitgedeeld aan vrouwen die verlies lijden

Ik wil dat de armbanden wat comfort bieden, omdat ik weet hoe vreselijk het is om het ziekenhuis leeg te verlaten. Dit jaar organiseer ik in de bewustmakingsweek voor babyverlies een liefdadigheidsavond om meer geld in te zamelen en mijn campagne voort te zetten.

Volg Samantha op Instagram @crazyfertilityqueen of bekijk hier haar blog

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »