Ons insiderrapport over ons bezoek aan Nova IVI-vruchtbaarheidsklinieken in India

Onze reis naar India om Nova IVI vruchtbaarheid "Namaste" te bezoeken

Als u Nova IVI Fertility in India bezoekt, is dit het mooie woord waarmee u vaak wordt begroet en vaak hoort. Het betekent: "Ik buig voor het goddelijke in jou" in het hindoeïsme. Het is slechts een kleine glimp in de positieve sfeer die Nova IVI Fertility, de grootste keten van IVF-klinieken in India, uitstraalt.

We brachten slechts vijf dagen in India door maar keerden met een andere manier van denken terug naar het VK; dat van zelfbewustzijn en een gevoel van kalmte. Het is gek om te denken dat in een van de meest bevolkte steden ter wereld, met verkeer dat uit alle richtingen vliegt en auto-claxons constant toeteren, - het zelfs mogelijk is om rust te vinden, maar het is waar. We vonden dat het tijd had doorgebracht met nieuwe vrienden die in de klinieken waren gemaakt. We hopen dat we het kunnen volhouden nu we zijn teruggekeerd naar Londen!

Dit gevoel van welzijn wordt in India zo gewaardeerd en speelt ook een sleutelrol in de grondslagen van Nova IVI vruchtbaarheid

Het was zelfs duidelijk zodra we de kliniek binnenliepen. Het eerste wat ons opviel, terwijl we in de wachtkamer stonden, was dat het niet stil was, zoals veel van de IVF-klinieken die we hebben gezien, maar gonsde van positieve energie. Mannen en vrouwen waren eigenlijk met elkaar aan het praten. Dit is zeker nooit gebeurd in mijn kliniek terwijl ik een IVF-behandeling onderging. Niemand durfde naar elkaar te kijken in mijn kliniek.

Dit gevoel van saamhorigheid heeft mogelijk te maken met het feit dat de wachtruimte wordt gedeeld tussen degenen die op het punt staan ​​een IVF-behandeling te starten en degenen die met succes een zwangerschap hebben bereikt via IVF in de kliniek. Het klinkt bizar, maar eigenlijk, het zien van de glimmende gezichten van vrolijke paren wiens behandeling heeft gewerkt, of op het punt staat naar de scanruimtes te gaan, biedt het meest ongelooflijke gevoel van hoop aan de paren die op het punt staan ​​hun eerste stappen naar ouderschap te zetten .

Er zijn 27.5 miljoen onvruchtbare koppels in India (volgens een E&Y rapport gepubliceerd in 2015) en Nova heeft 20 klinieken in 15 steden in het land

We bezochten drie van hen tijdens ons korte verblijf. Allen waren van de hoogste normen. Met een succespercentage van 59% per embryotransfer is het duidelijk om te zien waarom Nova de leidende naam is als het gaat om IVF-klinieken in India.

Hier moet worden opgemerkt dat hoewel India geen regulator zoals de HFEA heeft, de klinieken zelfregulerend zijn. Nova IVI Fertility, Ahmedabad, is met name trots de NABH-accreditatie te hebben ontvangen van de Quality Council of India.

We vroegen het de medisch directeur, dr. Manish Bankier, hoe Nova-klinieken zulke geweldige slagingspercentages hebben behaald

Hij legde uit dat het echt een combinatie van verschillende factoren is.

De Labs

"De ruggengraat van de klinieken". De technologie die in de laboratoria wordt gebruikt, is van de hoogste standaard. Elk afzonderlijk stuk apparatuur wordt elke dag bewaakt, incubators worden gereguleerd en waar patiëntmateriaal bij betrokken is, wordt alles tweemaal gecontroleerd.

Constante monitoring van statistieken en gegevens

De artsen, embryologen en klinische teams praten voortdurend en delen informatie over de slagingspercentages van elke kliniek, waarom dingen werken, waarom dingen niet werken. Als cijfers in een bepaalde kliniek beginnen te dalen, komen alle klinische teams samen in de maandelijkse vergadering en bespreken wat er kan worden gedaan om dingen te veranderen.

Nova's fellowship-programma

Nova biedt een eenjarig fellowship-programma voor post-afgestudeerden. De meeste afgestudeerden blijven uiteindelijk. Toen we de medewerkers vroegen hoe lang ze bij Nova hadden gewerkt, lag het gemiddelde zelfs tussen de - 5 tot 8 jaar! Als gevolg hiervan is er een geweldig ecosysteem in de klinieken en een echt gevoel van werktevredenheid en kracht in alle afdelingen.

Vinesh Gadhia, COO, Nova IVI Fertility lichtte ons toe wat Nova onderscheidt en zei dat de volgende principes de kern van Nova vormen.

Hoge normen van ethiek en transparantie

Patiënten weten wat ze krijgen als ze naar Nova gaan. Wanneer u uw eerste consulten hebt, worden de kosten doorgesproken, zonder enige verborgen kosten. Elke patiënt ontvangt ook een e-mail met een rapport over de behandeling die hij heeft gehad, het aantal en de kwaliteit van de eieren enz.

En op dit punt is ook het vermelden waard hoe belachelijk goedkoop de kosten van een ronde IVF zijn in India - slechts £ 1800!

Maar het is één ding om de feiten te horen, maar we wilden zelf zien hoe de kliniek 'achter de schermen' was

De patiënten in de wachtkamers zagen er gelukkig uit, maar we wilden de laboratoria en de afdelingen zien.

Meer over onze ongelooflijke reis naar Nova IVI-vruchtbaarheid in India in deel twee. . .

Om in contact te komen met de prachtige Nova IVI-vruchtbaarheid, bezoek hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »