IVF Turkije, patiënten van over de hele wereld verwelkomen in Istanbul

Deze maand zullen de samenwerkingsklinieken van IVF babble praten over het belang van gelijkheid en diversiteit in de wereld van de vruchtbaarheid. Hier bespreekt IVF Turkije waarom zij Istanbul de perfecte plek vinden voor vruchtbaarheidsbehandelingen - ongeacht uw taal of cultuur

“Hoe trots we ook zijn op de kwaliteit van onze behandelingen, we zijn ook erg trots op onze teamleden, van artsen tot patiëntencoördinatoren, waar we verschillende talen en culturen onder één dak verwelkomen.

“We voelen dat IVF Turkije net als een brug als Istanbul is tussen verschillende culturen. Het hebben van meertalige teamleden is erg belangrijk voor ons, een van de belangrijkste redenen is vanaf het eerste contact met patiënten dat we hun vragen over de IVF-reis zo duidelijk mogelijk willen beantwoorden en idealiter in hun eigen taal. Zoals u het eens zou zijn, hebben vruchtbaarheidsbehandelingen een eigen jargon dat ingewikkeld kan zijn, vooral voor iemand die geen kennis heeft van IVF; daarom spreken al onze patiëntencoördinatoren naast Engels verschillende talen zoals Arabisch, Frans, Duits en Russisch om onze patiënten te kunnen helpen tijdens hun IVF-reis.

“Naast de meertaligheid, is de locatie van IVF Turkije doordrenkt met de geschiedenis van Istanbul, waar de patiënten kunnen genieten van het multiculturalisme van de stad. Onze teamleden hebben een lijst met must-see plekken in Istanbul voor alle religies en achtergronden. Vooral als patiënten kiezen voor de optie voor lang verblijf tijdens hun verblijf, kunnen ze genieten van hun bezoek door de geschiedenis van Istanbul te verkennen, een stad die ooit werd beschouwd als het startpunt (nulpunt van de wereld) van alle oude Romeinse wegen.

"Met deze perceptie van het begrip van het belang van het verwelkomen van mensen met verschillende achtergronden, religies, culturen en talen, zijn wij van mening dat ons team ook zeer positief bijdraagt ​​aan hun emotionele IVF-reis."

IVF Turkije is een van de vele klinieken over de hele wereld die samenwerken met IVF om u een gratis IVF-cyclus aan te bieden, om daar meer over te weten te komen en hoe u zich kunt aanmelden, Klik hier

Klik hier om meer te weten te komen over IVF Turkije

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »