De prachtige Nova IVI is de nieuwste kliniek om u een gratis IVF-cyclus aan te bieden

IVF brabbelen heeft de krachten gebundeld met een van de grootste kliniek in India, Nova IVI Fertility (NIF) om onze trouwe volgers een gratis IVF-cyclus aan te bieden

NIF heeft 20 klinieken en is een van de grootste dienstverleners in de wereld van de vruchtbaarheid, die geavanceerde Assisted Reproductive Technology (ART) -diensten aanbiedt in samenwerking met IVI uit Spanje.

De eerste kliniek werd gelanceerd in 2011, met een verbintenis om gestandaardiseerde en ethische onvruchtbaarheidstherapie aan te bieden, en om de dringende behoefte aan een georganiseerde institutionele aanbieder voor vruchtbaarheidsbehandeling aan te pakken.

Sinds zijn oprichting heeft het meer dan 23,000 succesvolle zwangerschappen verwelkomd.

Naast het bieden van kernprocedures zoals IUI, IVF en andrologiediensten, biedt NIF ook verschillende state-of-the-art technologieën zoals vitrificatie voor het conserveren van embryo's en eieren, ERA om de timing te achterhalen van het vermogen van de baarmoeder om embryo's, PGS en PGD te accepteren voor de overdracht van genetisch normale embryo's - allemaal procedures die de kansen op een zwangerschap na IVF-ICSI aanzienlijk verbeteren, zelfs bij patiënten met meerdere eerdere mislukkingen.

Nova IVI vruchtbaarheid heeft gezegd dat het verheugd is om samen te werken met IVF brabbelen in zijn zoektocht om vreugde te brengen aan het enige gelukkige paar dat win de gratis IVF-behandeling in de kliniek van Nova in Andheri, Mumbai.

In een reactie op dit partnerschap zei Vinesh Gadhia, chief operating officer van Nova IVI Fertility: “We zijn blij dat we de handen ineen hebben geslagen met IVF gebabbel in onze voortdurende toewijding aan het verspreiden van bewustzijn over de dalende vruchtbaarheidscijfers onder paren over de hele wereld. IVF brabbelen heeft een vooraanstaande rol gespeeld bij het bespreken van de problemen met betrekking tot onvruchtbaarheid en de beschikbare behandelingen. We zouden blij zijn om vreugde te brengen in het leven van het gekozen paar dat gratis IVF-behandeling krijgt in ons Andheri-centrum en we hopen dat hun reis een vruchtbare reis met ons zou zijn. "

Nova IVI's gratis IVF bieden algemene voorwaarden

· De maximale leeftijd van de vrouw mag niet hoger zijn dan 50 en de gecombineerde leeftijd van het paar mag niet hoger zijn dan 100.

· Reis- en verblijfkosten niet inbegrepen.

· Inclusief volledige behandeling (niet inbegrepen - draagmoederschap, PGS, PGD, ERA & vitrificatie)

· Aanbieding verloopt op 31 juli 2019.

Om aan deze ongelooflijke wedstrijd deel te nemen, Klik hier

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »