CHARITY Sophie Ellis Bextor ondersteunt onze ananas-pincampagne en hielp bij het lanceren van ons nieuwe goede doel Babble Giving

Sinds de lancering van het online vruchtbaarheidsblad, IVFbabble.com, in november 2016, heeft het een publiek van meer dan 3.5 miljoen mensen wereldwijd bereikt en gelezen in 216 landen, dus we dachten dat het tijd was om het te vieren.

Om dit meteorische succes te markeren en 40 jaar IVF te vieren, organiseerde IVFbabble.com een ​​avond om te onthouden met de ongelooflijk getalenteerde singer-songwriter Sophie Ellis Bextor.

Op 1 november 2018, in het London Science Museum, hebben we 's werelds eerste IVF-baby, Louise Brown, samen met veel van' s werelds toonaangevende vruchtbaarheidsexperts, beïnvloeders en organisaties gehost bij onze inaugurele fondsenwerver, The Pineapple Ball.

Het geld dat 's avonds werd ingezameld, werd gelijkelijk gedoneerd aan ons nieuwe goed doel, Babble geven en Fertility Network UK.

Sophie is geen onbekende voor onvruchtbaarheid, hoewel gezegend met vier kinderen en nog een onderweg, begrijpt ze de emotionele pijn die onvruchtbaarheid veroorzaakt

Haar moeder, tv-presentator Janet Ellis, leed aan een overweldigende tien miskramen.

We zijn dol op Sophie vanwege haar liefde en steun voor de TTC-gemeenschap en we hebben ons allemaal opgeschud toen Sophie optrad.

Sophie is een ongelooflijke artiest, met zoveel grote hits op haar naam, waaronder Hartzeer, Maak me een danseres, breng me naar huis en natuurlijk de favoriet van Meghan Markle, Moord op de dansvloer, Sophie bij ons zijn betekent zoveel meer, omdat ze onze campagne vanaf het begin heeft ondersteund en zoveel liefde heeft getoond aan de TTC-gemeenschap.

Als gastheer van de nacht hadden we de fantastische Dr. Zoe Williams en konden we niemand meer bedenken die perfect was voor de klus, ze was geweldig

Dr. Zoe is een van de huisartsen van This Morning. Ze is niet alleen een briljante arts, maar is ook op haar eigen vruchtbaarheidsreis omdat ze op het punt staat haar eieren te bevriezen. Zoe is gepassioneerd in het opleiden van de jeugd over vruchtbaarheidsbewustzijn en zal haar reis documenteren die iedereen op tv kan zien. Ze zal de perfecte persoon zijn om het feest op gang te brengen en ons tot in de vroege uurtjes bezig te houden en alles te vieren wat in dit belangrijke jaar is bereikt.

IVFbabble.com bereikt zoveel van wat we wilden doen - het stigma van onvruchtbaarheid weggooien en mannen en vrouwen over de hele wereld helpen het gevoel van isolatie en verwarring te bestrijden tijdens hun vruchtbaarheidsreis.

Onvruchtbaarheid is niets om je voor te schamen - het is een ziekte, een ziekte - en gewapend met de kennis waarom je de stadia van je vruchtbaarheidsbehandeling niet bedenkt en begrijpt, in combinatie met de liefde en steun van de enorme #ttc-gemeenschap, we hoop dat onze lezers zich uitgerust voelen om de donkere wolken te bestrijden die zo gemakkelijk boven de loer liggen.

In de afgelopen twee jaar hebben we ongelooflijke partnerschappen gevormd met toonaangevende wereldwijde experts die onze lezers het advies en de begeleiding bieden waar ze om vragen

Deze vertrouwde kennis betekent dat de TTC-gemeenschap het advies aan de artsen kan overlaten en elkaar in plaats daarvan comfort kan bieden door verhalen te delen en woorden van liefde en hoop aan te bieden.

Onze #ivfstrongertogether-campagne heeft zoveel levens geraakt, terwijl mannen en vrouwen over de hele wereld foto's uploaden van zichzelf met hun ananasspelden, identificerend met de hunne en anderen vruchtbaarheidsreizen.

Gecombineerd met onze gratis IVF-campagne, waarin we 15 cycli hebben weggegeven en nu de tweede ronde van 10 gratis IVF's die we weggeven. Met onze petitie bij Fertility Network UK voor de Britse overheid in januari 2019 voor eerlijke toegang tot IVF en onze #ttc-lunches, helpt het allemaal om een ​​verandering te maken

Mensen praten en er gebeuren gesprekken en het isolement en de taboes breken langzaam maar zeker af.

Enkele van de grote namen die onze campagne ondersteunen, zijn Fearne Cotton, Izzy en Harry Judd, Konnie Huq en nog veel meer, samen met de geweldige Louise Brown, 's werelds eerste IVF-baby.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »