Doe mee op 2 november om de eerste jaarlijkse Wereldvruchtbaarheidsdag te vieren!

World Fertility Day is een initiatief opgericht door IVFbabble.com en ons nieuwe goede doel, BabbleGiving.org, om mensen over de hele wereld de mogelijkheid te geven het bewustzijn te vergroten van de 48.5 miljoen koppels die met onvruchtbaarheid leven.

Het is ook een dag om te vieren wat er is bereikt in de 40 jaar sinds IVF voor het eerst werd opgericht in 1978, en om samen te komen als een gemeenschap om elkaar te ondersteunen.

Wereldvruchtbaarheidsdag is over onderwijs, empowerment en begrip

De dag zal het belang benadrukken van het doorbreken van de stilte die te lang heeft bestaan, om te beseffen dat we niet alleen zijn, om te stoppen met geïsoleerd leven, barrières in verschillende culturen te doorbreken, om mensen met vruchtbaarheidskennis in staat te stellen geïnformeerde beslissingen te nemen op weg naar ouderschap.

Waarom hebben we Wereldvruchtbaarheidsdag gelanceerd?

De oprichters van IVFbabble.com, Tracey Bambrough en Sara Marshall-Page hebben elk een vruchtbaarheidsreis gemaakt, die beide succesvol waren. Maar langs die weg voelden ze zich heel alleen, met weinig informatie beschikbaar of andere lotgenoten om mee te praten. Dit is iets waar ze hard aan hebben gewerkt om te veranderen en de exacte reden waarom Wereldvruchtbaarheidsdag zo'n belangrijke bewustmakingsdag is.

Wat gaan we doen op de dag?

Tracey en Sara zullen samen met Louise Brown, 's werelds eerste IVF-baby, het evenement in het Verenigd Koninkrijk in het Verenigd Koninkrijk organiseren op het fantastische Little Italy Soho. Ongelooflijke wereldwijde vruchtbaarheidsexperts uit meer dan 10 landen zullen hun tijd opgeven om oproepen, vragen en antwoorden op sociale media te beantwoorden en u persoonlijk te spreken over alle aspecten van vruchtbaarheid. Van proberen voor het eerst zwanger te worden, vruchtbaarheidsbehandeling, LGBT, genetische problemen, ernstige ziekten en behoud van vruchtbaarheid. E-mail ons op wfd@ivfbabble.com om uw plaats te beveiligen.

Als je niet naar het evenement in Londen kunt komen, hoe kun je dan meedoen?

Het is zo gemakkelijk om mee te doen. Waarom geen #ttc ontbijt, lunch, diner of cocktailparty organiseren om de dag te markeren? Post op sociale media #WorldFertilityDay en #Startheconversation, #Breakthetaboos.

Je kunt ook geld inzamelen

Waarom geen bewustwording en fondsen werven voor de nationale vruchtbaarheidsinstelling van uw land?

In het Verenigd Koninkrijk werven we fondsen voor ons nieuw gelanceerde goede doel, Babble geven, die financiële subsidies biedt voor IVF en ook het fantastische nationale goede doel van het VK Vruchtbaarheid netwerk,

Waarom zou u in de VS geen geld inzamelen voor het prachtige Oplossen, een ongelooflijk goed doel dat al 40 jaar bestaat, maar het is afhankelijk van financiële steun om zijn geweldige werk voort te zetten.

Of waarom niet uw eigen organiseren?

Vier Wereldvruchtbaarheidsdag door elkaar te ondersteunen en ervaringen te delen die mensen in staat stellen om op een zinvolle manier politieke en culturele grenzen te overschrijden.

Laten we ons verenigen, laten we een wereldwijde gemeenschap creëren, laten we de stilte doorbreken

Samen kunnen we dit doen. Samen kunnen we het verschil maken. Laten we die deuren afbreken, alle taboes en barrières, verwarring, isolatie, worstelingen opheffen en samenwerken om dit te doen.

In de komende twee weken, voorafgaand aan Wereldvruchtbaarheidsdag, zullen we de effecten van vruchtbaarheidsproblemen over de hele wereld benadrukken

Waarom spreken en een Wereldvruchtbaarheidsdag hebben is zo belangrijk. Waarom we iedereen over de hele wereld moeten onderwijzen om vruchtbaarheidsproblemen te begrijpen, wordt over de hele wereld ervaren en hoe de mensen om ons heen ook de gevolgen en oorzaken moeten begrijpen.

Hier beginnen we met een geweldige man, Jimmy Gathu, uit Kenia

Jimmy praat eerlijk en mooi over zijn vruchtbaarheidsreis en het effect dat zijn onvruchtbaarheid had, naast de schokkende reactie van zijn vrienden en familie.

Ga naar om een ​​fondsenwervingspakket te downloaden www.worldfertilityday.com en sluit je aan door actie te ondernemen om het taboe te doorbreken en de stilte te beëindigen.

Als je wilt doneren aan Babble Giving, neem dan contact met ons op via info@babblegiving.org

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »