Bollywood-ster Lisa Ray deelt vreugde van surrogaat tweelingdochters op drie maanden oud

Een Bollywood-actrice die een strijd met bloedkanker heeft gevoerd, is begonnen moeder te worden van een tweeling die via draagmoederschap is geboren

De 46-jarige, die afkomstig is uit Canada en een Bengaalse hindoe-vader en Poolse moeder heeft, schreef een artikel in de Deccan Chronicle, waarin ze haar vreugde over het moederschap beschrijft, de traumatische diagnose van kanker die haar leven en het leven als gezin van vier heeft veranderd, met echtgenoot Jason Dehni.

Lisa kreeg in 2009 de diagnose Multiple Myeloma, een bloedkanker, en ondanks vechten en in remissie slaan, werd haar vervolgens verteld dat ze vanwege levenslange medicatie die ze zou moeten nemen, betekende dat ze zelf geen kinderen kon dragen .

Het echtpaar begon naar opties voor reclame te kijken draagmoederschap, maar binnen enkele maanden was het verboden in India en dus begonnen ze hun zoektocht in andere landen.

"Uiteindelijk hebben we ons gevestigd in het land Georgië, waar het draagmoederschap legaal, transparant, gereguleerd is en over het algemeen een gunstig proces voor beide partijen."

Het paar verhuisde voor de geboorte een paar maanden naar Tbilisi, Georgia, en keerde spoedig terug met tweelingdochters, Sufi, wat mysticus en Soleil betekent, wat het Franse woord voor zon is.

Ze is ook openhartig over het feit dat ze een oudere moeder is, ze noemde 'onconventioneel' maar 'het juiste moment voor ons'.

Ze zei: 'Ik zal mijn meisjes leren veerkrachtig, sterk en open te zijn en dat ze alles kunnen bereiken waar ze hun hart op richten. Er zijn geen grenzen behalve die in onze geest en kinderen hebben geen idee van wat je wel en niet kunt bereiken. "

Lisa zei dat ze de behoefte voelt om open te zijn over haar eigen draagmoederschap vanwege de vele misvattingen rondom het proces.

“Ik wilde onze strijd en triomf delen. Open geweest over mijn kankerreis en zoveel onvoorwaardelijke steun ontvangen, voelt het goed om dit moment van geluk te delen. Hopelijk kan ons verhaal hoop geven aan anderen die moeite hebben om kinderen te krijgen. Het leven werpt je zowel uitdagingen als wonderen en ik ben onuitsprekelijk dankbaar voor mijn wonderdochters. '

Lisa is niet de enige in haar draagmoederschap, verschillende andere Bollywood-sterren hebben eerder een vergelijkbare route gekozen, waaronder Karan Johar, Rashmi Sharma en Farah Khan koos voor IVF-behandeling, volgens de media in India.

Heb je je kind ook door draagmoederschap gehad? Wil je je verhaal delen? We horen graag van je. Stuur ons een e-mail op mystory@ivfbabble.com

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »