IVF Babble start petitie met Fertility Network UK om 'NHS postcode loterij' te bestrijden

Deze week heeft IVF Babble een online petitie gelanceerd met Fertility Network UK om terug te vechten tegen de huidige NHS IVF postcode loterij

Sinds de lancering van het tijdschrift in november 2016 hebben we een enorme toename gezien van het aantal Clinical Commissioning Groups (CCG's) in het Verenigd Koninkrijk dat de door de NHS gefinancierde IVF vermindert of stopt.

Dit heeft een verwoestende invloed op koppels in het hele land.

De pijn van het niet in staat zijn om een ​​kind te krijgen, vernietigt de ziel genoeg, en nu is het extra hartzeer om het niet te kunnen betalen vanwege deze bezuinigingen te veel.

Dit moet stoppen en de overheid moet veel meer doen om CCG's te dwingen te doen wat is aanbevolen door het National Institute for Clinical Excellence (NICE), dat in zijn richtlijnen stelt dat de NHS vrouwen jonger dan 40 jaar moet aanbieden volledige cycli van IVF, als ze al meer dan twee jaar een kind proberen.

We begrijpen dat er binnen NHS bezuinigingen zijn en zien de noodzaak om wijzigingen aan te brengen om hieraan tegemoet te komen, maar het is niet juist om zoveel emotionele druk uit te oefenen op mensen die het kwetsbaarst en kwetsbaarst zijn.

De Wereldgezondheidsorganisatie definieert onvruchtbaarheid als een ziekte en moet daarom als een ziekte worden behandeld. De voortplanting is de meest natuurlijke gebeurtenis ter wereld.

We hebben zoveel hartverscheurende verhalen gehoord van onze volgers en community, velen die hebben gezegd dat ze hun droom om ouders te worden moeten opgeven vanwege onvoldoende geld.

Anderen hebben zichzelf voor duizenden ponden schuldig gemaakt om hun enige wens om een ​​kind te krijgen te realiseren.

Ieder van ons hier bij IVFbabble heeft ervaring met de IVF-strijd en wat het kan doen aan ons lichaam, emotioneel en fysiek, dus we willen er alles aan doen om IVF terug te krijgen op de Britse NHS-kaart - voor altijd.

Hoe kan ik je helpen?

We moeten minimaal 100,000 handtekeningen krijgen, dus we hebben uw hulp nodig. We doen dit om te voorkomen dat onze gemeenschap het slachtoffer wordt van financiële problemen binnen de NHS waarover we geen controle hebben.

Het enige wat u hoeft te doen is Klik op deze link of de afbeelding hieronder om de petitie te ondertekenen en vervolgens te delen met iedereen die u kent, partners, familie, vrienden, collega's op sociale media.

We moeten de Britse regering op de hoogte stellen van de #TTC-gemeenschap en we zullen niet stoppen voordat ze dat doen.

Dank je. X

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »