Sponsormogelijkheden

EEN SPANJE VAN DE ANANASBAL WORDEN

De Pineapple Ball zal meer dan 300 leiders, beïnvloeders en innovators uit de geassisteerde reproductie-industrie samenbrengen voor een avond van viering, netwerken en entertainment.

Dit evenement is een viering van het 40e jaar van IVF en de erfenis van IVF-pioniers Professor Sir Robert Edwards CBE en Patrick Steptoe CBE. We zijn vereerd dat de fantastische Louise Brown's deze avond bij ons zijn om deze ongelooflijk speciale gelegenheid te vieren en om haar ervaring te delen met deze prachtige heren die de geschiedenis hebben veranderd en zo velen hoop en vreugde hebben gegeven.

Om middernacht wordt de avond verwelkomd in Wereldvruchtbaarheidsdag met hartverwarmende en prachtige verrassingen.

Alle winsten uit ingezameld geld worden aan het prachtige geschonken Fertility Network UK en Babble Giving, twee goede doelen die mensen helpen hun droom van een gezin te verwezenlijken. Deze samenwerking helpt zowel de praktische als de financiële belemmeringen weg te nemen waarmee veel potentiële ouders worden geconfronteerd. Door deel te nemen, steunt u onze fondsenwerving.

We zijn samen sterker

The Pineapple Ball speelt zich af in de inspirerende omgeving van het Science Museum in Londen en belooft een duizelingwekkend evenement te worden dat leden van de industrie de perfecte gelegenheid biedt om contact te maken met bestaande contacten en nieuwe relaties aan te gaan.

De Pineapple Ball geeft onze sponsors toegang tot een uitgebreid netwerk van organisaties, bedrijven en individuen die verbonden zijn via de ongelooflijke geassisteerde vruchtbaarheidsindustrie.

Sponsor worden van het evenement zal een spraakmakend platform bieden voor bedrijven om voor, tijdens en na het evenement een grote merkbekendheid te bereiken. Als u de mogelijkheden voor sponsoring wilt bespreken of de kans wilt krijgen om een ​​tafel te hosten voor uw klanten en collega's tijdens het galadiner, neem dan contact op met: sponsorship@ivfbabble.com

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »