Fertility Network UK, de toonaangevende vruchtbaarheidsinstelling in het VK

Fertility Network UK is de belangrijkste patiëntgerichte vruchtbaarheidsinstelling van de natie. er zijn momenteel 3.5 miljoen mannen en vrouwen in het VK die zich bezighouden met vruchtbaarheidsproblemen en dit aantal groeit.

Fertility Network UK zijn hier om mensen te ondersteunen, of ze nu net zijn begonnen te denken aan het stichten van een gezin, al enige tijd moeite hebben, de vruchtbaarheidsbehandeling hebben begeleid of helaas het einde van hun vruchtbaarheidsreis hebben bereikt zonder succes. We bieden gratis en onpartijdige ondersteuning op praktisch en emotioneel niveau via onze telefoonlijnen, steungroepen en online ondersteuningsforums. is van vitaal belang is essentieel - wist u dat 90% van de mensen zei dat ze zich depressief voelden tijdens hun vruchtbaarheidsstrijd, terwijl 42% zei dat ze zich suïcidaal voelden.

Voor degenen die niet succesvol zijn, bieden wij ondersteuning en advies over alternatieve uitkomsten zoals adoptie, draagmoederschap, eiceldonatie en spermadonatie en kinderloosheid.

Ons onderwijsproject werkt samen met scholen en universiteiten in het Verenigd Koninkrijk om het bewustzijn te vergroten van het belang van vruchtbaarheidseducatie bij het beschermen en behouden van toekomstige vruchtbaarheid. We werken ook nauw samen met bedrijven om ervoor te zorgen dat hun vruchtbaarheidsbeleid uitgebreid en up-to-date is.

Wij zijn een klein goed doel dat hard werkt om de 1 op de 6 mannen en vrouwen die getroffen zijn door de verwoesting en pijnlijke vruchtbaarheidsproblemen te helpen. We ontvangen geen gegarandeerde financiering en vertrouwen op subsidies en de vrijgevigheid van onze supporters.

Klik hier voor meer informatie over Fertility Network UK

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »