GRATIS IVF-AANBIEDINGEN gewijd aan het aanbieden van gratis IVF's aan onze lezers

We waren verheugd om in 15 2018 gratis IVF's weg te geven als onderdeel van onze viering ter herdenking van 40 ongelooflijke jaren IVF. We hebben toen nog 9 weggegeven in januari 2019 en 3 meer van de Lister Fertility Clinic in juni!

We zullen u, onze lezers, de komende maanden meer gratis IVF's weggeven

Deze ongelooflijke gratis IVF-rondes worden royaal geschonken door enkele van 's werelds beste vruchtbaarheidsklinieken, en met een steeds toenemende afname van gratis NHS-cycli in het VK alleen, is er nooit echt een betere tijd geweest om terug te geven aan de briljante wereldwijde TTC gemeenschap.

In de loop van het jaar, en zodra de Covid-19-crisis is afgelopen, zullen we details bekendmaken van de prachtige klinieken die zo vriendelijk gratis rondes van IVF's doneren.

Om kans te maken op een gratis IVF, hoeft u alleen maar een paar vragen te beantwoorden en op enter te klikken. Het is zo simpel!

Op 25 juli 2018 heeft Louise Brown willekeurige deelnemers geselecteerd als onze eerste 15 winnaars. We waren overweldigd door de respons en daarom zijn we op een missie om samen te werken met toonaangevende klinieken over de hele wereld om nog meer weg te geven. ' Met 5 geboren baby's, en momenteel ook 4 zwangerschappen, uit slechts drie rondes van onze gratis IVF's, zijn we volledig gepassioneerd om dit initiatief voort te zetten!

We zijn toegewijd aan het ten goede veranderen in de vruchtbaarheidswereld.

Onze campagne #ivfstrongertogether bouwt elke dag aan momentum, omdat het blijft helpen de stilte van onvruchtbaarheid te doorbreken, door mannen en vrouwen over de hele wereld te verenigen via gedeelde verhalen en onze prachtige ananasspelden.

We zijn ook erg verheugd om de lancering aan te kondigen van ons goede doel Babble Giving, dat geld zal inzamelen en beurzen zal aanbieden om diegenen te helpen die de kans op ouderschap hebben verloren vanwege een gebrek aan financiën.

En nu is het aanbieden van deze gratis IVF's echt de perfecte en meest ongelooflijke manier om levens te helpen veranderen, met de geweldige steun van Louise Brown, 's werelds eerste IVF-baby.

Louise Brown sprak met IVFbabble en zei: “Mijn moeder zou versteld staan ​​van de manier waarop IVF zich heeft ontwikkeld en van de technieken die tegenwoordig voor mensen beschikbaar zijn. Ik kreeg de middelste naam Joy, omdat ze vonden dat IVF de vreugde van kinderen voor zoveel mensen zou brengen. Dit initiatief van IVF Babble is opwindend en een prachtige manier om vreugde en hoop te verspreiden. ”

We kunnen de verbazingwekkende klinieken niet genoeg bedanken die onze lezers al zo'n mooi geschenk hebben aangeboden en aan al diegenen die zich bij ons aansluiten om dit te laten gebeuren en laten we samen anderen de komende maanden zoveel vreugde brengen.

Met 5 baby's geboren en nog 4 zwangerschappen, zijn we toegewijd om u binnenkort nog meer gratis IVF's te bieden.

Ik stuur jullie allemaal zoveel liefde

Tracey en Sara x

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »