Actrice Lisa Riley bevestigt dat ze een IVF-behandeling zal ondergaan om moeder te worden

De Britse actrice Lisa Riley heeft bevestigd dat ze een IVF-behandeling zal ondergaan om haar droom om moeder te worden te vervullen

Lisa, die regelmatig deel uitmaakt van de populaire show overdag van ITV Loose Women, verloor 12 stenen in gewicht en zakte van maat 28 naar maat 12.

Ze was eerder terughoudend om kinderen te krijgen omdat haar moeder in 2012 aan borstkanker stierf.

Ze vertelde het Loose Women-publiek onlangs dat ze niet zou willen dat een kind zijn moeder zo jong zou verliezen.

Lisa, 41, heeft niet de test gehad om erachter te komen of ze het borstkankergen heeft, dat wil ze liever niet weten.

Maar sinds ze voor het eerst liefde heeft gevonden en zich heeft gevestigd, is ze van gedachten veranderd.

In een interview met Jij magazine, Lisa zei dat ze zich gereed voelde en naar kon kijken IVF.

Ze zei: 'Ik heb besloten niet in angst te leven. Ik wil IVF hebben, maar ik ga mezelf niet veel stress bezorgen als het niet werkt. Er zijn veel redenen waarom ik een baby wil hebben: sommige hebben te maken met het feit dat ik mezelf gered heb het verliezen van gewicht, maar ook dat ik voor het eerst in mijn leven verliefd ben en hij graag een baby zou willen hebben als we kunnen.

“Ik denk niet alleen meer aan mezelf. Als we een kind zouden krijgen, zou dat geweldig zijn. '

Lisa zou haar muzikantvriendje Al in 2014 via vrienden hebben ontmoet, maar er is weinig meer over hem bekend.

En dit was toen haar gevoelens begonnen te veranderen over het worden van een moeder.

Nadat ze haar relatie met de wereld had onthuld, zei ze: "Ik heb altijd gezegd vanwege mijn moeder en het kankergen, ik was erg terughoudend om een ​​kind te krijgen ... de afgelopen drie jaar heb ik het gevoel dat ik de juiste persoon heb ontmoet en de persoon die ik de vader van mijn kind zou willen zijn. '

Heb je iemand op latere leeftijd ontmoet? Beginnen met een vruchtbaarheidsbehandeling vanaf 40 jaar? Laat ons weten hoe het gaat. E-mail op mystory@ivfbabble.com of stuur ons een bericht op sociale media, @ivfbabble via Facebook, Twitter of Instagram. We horen graag van je.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »