COSMOPOLITAN De belangrijke reden waarom vrouwen ananasspelden dragen

Fearne Cotton en Izzy Judd hebben foto's van zichzelf geplaatst waarop ze de badge droegen.
De belangrijke reden waarom vrouwen ananas dragen.
Door Charlotte Davey


De afgelopen week hebben veel vrouwen op Instagram (en in het echt - kun je het geloven?) Pin-insignes met twee lachende ananas zien. En het is allemaal voor een goed doel. Het initiatief, ondersteund door invloedrijke figuren zoals Fearne Cotton, Kate Thornton en Izzy Judd, is om IVF-bewustzijn te ondersteunen als onderdeel van hun #ivfstrongertogether-campagne.

De organisatie die de campagne heeft gelanceerd, IVF Babble, hoopt dat als vrouwen foto's van zichzelf met hun pinnen delen met de hashtag #ivfstrongertogether, vrouwen zich zullen realiseren dat ze niet alleen staan ​​in hun IVF-strijd. De badges zijn ontworpen om een ​​gevoel van gemeenschap te creëren onder diegenen die worstelen met de eenzaamheid van onvruchtbaarheid - en we zijn er voor.

Hoe IVF echt voelt
Eerder deze week verscheen McFly's drummer Harry Judd op Loose Women om de vruchtbaarheidsproblemen te bespreken die hij en zijn vrouw, Izzy, hadden. Izzy Judd deelde vervolgens haar ananas in selfie op Instagram met een ontroerende verklaring:

“Kon niet trotser voelen dan deze zeer speciale pin te dragen om mijn kracht, liefde en steun te tonen voor diegenen die [sic] levens zijn geraakt door vruchtbaarheidsstrijd.

“Het aantal keren dat ik in stilte zat, voelde ik me wanhopig alleen tijdens onze vruchtbaarheidsstrijd, waarbij ik me vaak afvroeg wie er ook om mij heen zou kunnen lijden. Ik vroeg me vaak af waarom ik nooit met hetzelfde eenzame meisje sprak naast me in de wachtkamer van onze IVF-kliniek, ik wou dat ik dat had gedaan!

“Hoe geweldig zou het zijn om anderen hetzelfde insigne te zien en te beseffen dat zoveel mensen door onvruchtbaarheid worden geraakt. Deze krachtige badge kan ons zeker helpen om ons allemaal samen sterker te voelen en misschien zelfs een gesprek te beginnen. '

IVF Babble hoopt dat de badges als gespreksaanzet zullen fungeren om mensen aan te moedigen om openlijk te praten over hun ervaringen met onvruchtbaarheid. Ze kunnen ook worden gedragen door mensen die vrienden of familie hebben ondersteund tijdens vruchtbaarheidsstrijd.

Fearne Cotton toonde haar solidariteit met diegenen die worstelen met vruchtbaarheidsproblemen door een foto van zichzelf te delen met de ananaspen op Instagram, met het bijschrift: “Mijn geweldige vriendin Sara is een initiatief gestart om het spel te veranderen! Ik draag deze ananasspeld om mijn kracht, liefde en steun te tonen voor diegenen wiens levens zijn geraakt door vruchtbaarheidsstrijd. '

De campagne is enorm succesvol gebleken en de ananaspennen waren binnen drie dagen na lancering uitverkocht. Als u de campagne wilt ondersteunen, kunnen badges nu vooraf worden besteld bij Amazon UK.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »