Samen sterker zijn

Sinds de lancering van onze campagne #ivfstrongertogether in november, begint alles anders te voelen ... het voelt alsof we allemaal naar elkaar uitreiken om elkaars hand vast te houden, waar we ook zijn op de turbulente reis naar ouderschap.

Het voelt heerlijk, het voelt troostend en het voelt veilig. De stilte breekt en gesprekken beginnen terwijl vrouwen en mannen uit alle delen van de wereld met elkaar praten en verhalen en ervaringen delen.

Terwijl het bewustzijn van de ananaspen zich over de hele wereld verspreidt, kunnen we letterlijk de levens beginnen te zien die door onvruchtbaarheid zijn geraakt.

Je moet ons laten weten wanneer je iemand ziet die een pin draagt ​​en hoe je je voelt ... en laten we niet vergeten dat de winst van de verkochte pins naar de prachtige Vruchtbaarheid netwerk die nog steeds onschatbare hulp en raad aan zoveel mensen bieden.

Zoals sommigen van jullie misschien al weten, gaan we in 2018 'bijeenkomsten' organiseren met ons eerste wezen op zaterdag 20 januari in Londen. Ze zullen heel relaxte middagen thee en cake zijn.

Iedereen wiens leven door onvruchtbaarheid is geraakt, is welkom. Als dit een beetje ontmoedigend klinkt, weet dan dat je niet alleen bent. We hebben veel e-mails ontvangen van vrouwen en mannen die hun vruchtbaarheidsproblemen en IVF geheim hebben gehouden voor vrienden en familie en zich een beetje nerveus voelen, ondanks dat ze daar wilden zijn. Opeens in een kamer zijn met andere mensen en openlijk over je ervaring praten is een grote sprong, maar het kan helpen dat gevoel van angst en eenzaamheid op te heffen. Zet jezelf niet onder druk. Doe wat goed is voor u, weet alleen dat wij er voor u zijn.

Laat ons zoals altijd weten hoe de website voor u werkt. Gaan we over de juiste onderwerpen? Waar wil je meer over lezen? Vind je het nuttig? IVFbabble is voor u, dus je feedback is belangrijk.

Als u vragen wilt beantwoorden, onthoud dan dat het enige dat u hoeft te doen contact met ons opneemt en wij zullen contact opnemen met onze geweldige experts.

We willen veel liefde naar je sturen en wensen je prettige kerstdagen van iedereen in het IVFbabble-team.

Volgend jaar voelt het al alsof het een jaar vol hoop en verandering gaat worden. Laten we doorgaan met handen vasthouden en samen sterker vooruitgaan naar 2018.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »