De stilte doorbreken! De pin die gesprekken begint ...

Zoals velen van jullie al zullen weten, hebben we begin november, tijdens de Fertility Awareness Week, onze campagne #ivfstrongertogether gelanceerd. Het doel van de campagne is om mensen te helpen worstelen met de eenzaamheid van onvruchtbaarheid, door de stilte te doorbreken en mensen aan het praten te krijgen en ervaringen te delen.

We wilden helpen licht te werpen op het feit dat, hoewel je misschien het gevoel hebt dat je alleen bent, dat echt niet zo is. Zoveel mensen zijn getroffen door vruchtbaarheidsproblemen, of ze nu uit de eerste hand zijn of omdat ze een vriend of geliefde hebben ondersteund die dat wel heeft gedaan, en we wilden een manier vinden om het je te laten zien.

Hoewel je je misschien alleen voelt, zijn er miljoenen mensen die begrijpen hoe je je voelt. Ook zij voelen de angst, droefheid, frustratie, pijn, wanhoop en angst om nooit moeder te worden. Deze emoties worden over de hele wereld gedeeld en weten dat iemand anders dezelfde reeks emoties ervaart als jij, is een enorm troost.

Dit is waar het idee voor de ananaspen is ontstaan. Het schattige kleine symbool van liefde, hoop, vriendschap en geluk is een manier voor jou om te zien dat je niet alleen bent.

Draag je speld met trots en toon je liefde en steun voor anderen, door een foto te maken en op sociale media te posten met #ivfstrongertogether. Het zal verbluffend zijn om duizenden van jullie allemaal te zien uitkijken naar elkaar.

We hebben altijd gedacht dat je het idee van de pin leuk zou vinden, maar we hadden echt niet de enorme en supersnelle reactie verwacht die we hadden.

Het was ongelooflijk en met de hulp van enkele supporters van beroemdheden hebben we zoveel geweldige mannen en vrouwen bereikt die vruchtbaarheidsstrijd doormaken.

De mooie Fearne Cotton en Kate Thornton plaatsten een foto van zichzelf met de speld.

Samen bereikten hun berichten alleen al op Instagram 33K likes !! Het antwoord dat ze op hun berichten kregen was geweldig. Mensen waren heel blij dat er een gesprek was begonnen. Mannen en vrouwen begonnen hun ervaringen te delen, zowel blij als verdrietig, maar allemaal inspirerend.

De posten van Fearne en Kate waren een erkenning voor iedereen die in stilte worstelt of worstelt. Het was een manier om te zeggen "vertel me over jou en hoe je ermee omgaat".

Een geweldige vrouw zei dat haar vruchtbaarheidsstrijd het grootste in haar leven was. Het was allemaal verslindend, maar toch kon ze met niemand praten over hoe ze zich voelde, omdat niemand dat wilde - ze wisten gewoon niet hoe of wat te zeggen. Al haar vrienden hebben kinderen, dus ze konden geen relatie met haar hebben. Ze voelden zich ongemakkelijk en zouden dus over iets anders praten dan waar ze echt over moest praten. De grootste deal in haar leven en ze moest het voor zichzelf houden.

Ik vroeg een andere briljante vrouw die 7 ronden IVF had meegemaakt hoe ze ermee om was gegaan.

Ze zei dat ze erg eenzaam was geweest en dat de enige manier om ermee om te gaan elke keer diep moest graven en hoop kon blijven vasthouden. Ik barstte in tranen uit toen ik dit hoorde, want dit is hoe ik (Sara) door mijn vruchtbaarheidsstrijd kwam. Ik was alleen en groef tot diepten waarvan ik niet dacht dat het mogelijk was om te bereiken. Het was mijn enige manier van omgaan. Ik ben heel blij te kunnen zeggen dat de geweldige vrouw die 7 ronden IVF heeft doorlopen nu een trotse mummie is met een prachtige dochter. Ze heeft haar dochter de middelste naam 'Hope' gegeven. Dit is echte inspiratie.

Met zoveel mannen en vrouwen die vechten tegen onvruchtbaarheid en een behandeling ondergaan om hun droom van ouderschap te bereiken, zou niemand alleen moeten zijn.

We moeten elkaars rug hebben. We moeten elkaar bereiken, praten, ervaringen delen en troost bieden. In het nieuwe jaar organiseren we een samenzijn in Londen. We zien je daar graag voor een inhaalslag en een kopje thee. We kunnen praten over alles waar je over moet praten, namelijk jij.

In de tussentijd zullen we de #ivfstrongertogether-campagne blijven benadrukken.

Hoewel we weer uit pinnen zijn uitverkocht, hebben we er meer besteld, dus je kunt de jouwe vooraf bestellen als je er nog geen hebt. De pinnen zullen binnenkort ook in andere delen van de wereld beschikbaar zijn.

We kunnen niet wachten tot iedereen foto's van zichzelf begint te maken met hun pinnen en deze deelt via sociale media. We zullen ook een aantal mooiere supporters van beroemdheden zien die ook foto's van zichzelf zullen delen met hun pinnen, dus let op deze ruimte ...!

Met hun enorme bereik kunnen we dit gesprek echt op gang brengen!

Enorme liefde voor iedereen. We zijn hier voor jou. Je hoeft dit niet alleen te doorlopen.

Lees meer over onze vruchtbaarheidscampagne

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »