#ivfstrongertogether - ondersteuning van mensen die worstelen met de eenzaamheid van onvruchtbaarheid

Mijn verhaal, door Sara, mede-oprichter, IVFbabble

Over ervaring gesproken, ik kan zonder twijfel zeggen dat het enige dat mijn IVF-ervaring een stuk eenvoudiger zou hebben gemaakt, was te weten dat ik niet alleen was in mijn hartverscheurende strijd om moeder te worden. De enige mensen die ik kende die door IVF gingen, waren de paar koppels in de wachtkamer van de vruchtbaarheidskliniek en niet één van ons zou ooit oogcontact maken, laat staan ​​contact opnemen met de simpele maar meest ongelooflijke vraag: "... je doet OK? ”Terugkijkend voel ik me zo boos op mezelf dat ik niet de hand uitstrek. Het zou geweldig zijn geweest om iemand te hebben die begreep wat ik doormaakte.

Ik heb vier jaar een vruchtbaarheidsbehandeling gehad. Vier jaar van droefheid en eenzaamheid gemaskeerd door nepglimlachen en knarsetanden.

Ik zat op weg naar huis vanuit de buis naar de gezichten van de mannen en vrouwen tegenover mij te kijken en vroeg me af of een van hen ooit het verlies had gevoeld van iemand die ze nog nooit hadden ontmoet, zoals ik dat deed. Mijn IVF was mislukt en ondanks dat ik getrouwd was, voelde ik me alleen.

Als er maar een manier was geweest om te weten of sommige van die mannen en vrouwen IVF hadden meegemaakt, of een geliefde, een vriend of een collega hadden ondersteund met hun strijd tegen onvruchtbaarheid. Om echt te zien hoeveel levens door onvruchtbaarheid zijn geraakt, te weten dat het vaker voorkomt dan we beseffen, zou me zoveel kracht en troost hebben gegeven. Als ik besefte dat het niet alleen de weinige gezichten in de vruchtbaarheidskliniek waren die de ups en downs van de vruchtbaarheidsbehandeling ondergingen, had ik me zoveel sterker gevoeld.

.... En hier kwam het idee van de 'ananaspen' vandaan.

Ananas pin badges zijn beschikbaar voor verkoop in Onze Winkel en via Amazon.

LEES MEER OVER #IVFSTRONGERTOGETHER

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »