Hoe u de #ivfstrongertogether-campagne kunt ondersteunen

Draag de ananaspen !!

Door de ananaspen te dragen, breng je bewustwording aan wat tot op de dag van vandaag nog steeds fluisterend wordt besproken. De badge gaat niet over jezelf labelen als iemand die al IVF is geweest; het gaat erom te laten zien hoe vaak onvruchtbaarheid voorkomt en troost bieden in cijfers.

Wereldwijd worstelt 1 op de 6 mensen met onvruchtbaarheid. Als je je kunt voorstellen, zullen op die volle wagen van laten we zeggen 100 mensen, ongeveer 16 van die mensen het moeilijk hebben. Voeg daarbij hun partners en familie of misschien een vriend met wie ze hun worsteling hebben gedeeld. Dat cijfer springt nu naar ongeveer 50. Dat is de helft van de koets die begrijpt hoe emotioneel zuigende onvruchtbaarheid eigenlijk is. Voel je je nu alleen?

De pin is voor iedereen die onvruchtbaarheid heeft ervaren, uit de eerste hand of door iemand te ondersteunen. De pin zegt 'Ik begrijp het' 'Ik steun je'. 'Ik ben hier voor jou'. 'We zijn samen sterker'. Stel je voor dat je in die overvolle trein stapt en een zee van ananasspelden ziet. Stel je voor dat je iemands aandacht trekt en weet dat hij krijgt wat je doormaakt. Stel je de kracht voor die je zou geven ...

Plaats je foto's

Nadat u uw speld hebt gekocht, maakt u een foto van u en draagt ​​u deze op het door u gekozen platform voor sociale media.

Instagram

Toon je steun aan de campagne door een foto van jezelf te uploaden op je Instagram-pagina, draag je pin met de hashtag #ivfstrongertogether.

Twitter

Ga naar je twitterpagina om je foto's te uploaden van een moment dat je je sterker voelde samen met iemand, met de hashtag #ivfstrongertogether.

We zijn hier voor jou.

We zijn samen sterker.

Ananas pin badges zijn beschikbaar voor verkoop in onze winkel en hoewel we momenteel uitverkocht zijn op Amazon, zullen er binnenkort meer aankomen!

LEES VERDER

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »