Chrissy Teigen en John Legend, derde keer geluk

Chrissy Teigen en John Legend, die in september 2014 in Italië trouwden, zijn verfrissend open over hun strijd om op natuurlijke wijze zwanger te worden.

Beschrijvend hoe hun eerste startaantal van 20 embryo's snel slechts 3 werd, na een grondige genetische beoordeling te hebben ondergaan, bleven ze hoopvol na het leren van de geslachten van het embryo - een mannetje en twee vrouwtjes.

Tragisch genoeg eindigde hun eerste zwangerschap in een miskraam, maar het paar was opgetogen over de geboorte van hun prachtige dochter Luna, nu anderhalf jaar oud.

Met nog één embryo over, hopen model Chrissy en haar man van singer-songwriter aan hun familie toe te voegen.

Chrissy bespreekt haar plannen om een ​​IVF-behandeling te ondergaan in de novembereditie van het tijdschrift 'InStyle'. Met haar eerste dochter geboren als gevolg van een IVF-behandeling hoopt ze op een nieuwe succesvolle cyclus. Naar verluidt is dit embryo mannelijk en als de procedure volgens plan verloopt, wordt baby Luna een grote zus van een klein broertje. De spannende, maar zenuwslopende behandeling zal aan het einde van het jaar doorgaan.

Hoewel het echtpaar positief blijft, weten ze heel goed dat als deze derde embryo-implantatie niet succesvol is, ze vanaf het begin opnieuw aan het hele IVF-proces moeten beginnen om meer embryo's te creëren.

We wensen het mooie koppel veel succes.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »