IVF-gebabbel praat met dr. Raef Faris over testen voor de behandeling

U heeft mogelijk een onopgelost medisch probleem dat uw onvruchtbaarheid veroorzaakt en kan zelfs verhinderen dat IVF werkt. Daarom is het zo belangrijk om een ​​volledige diagnose van uw onvruchtbaarheidskwesties te krijgen voordat u aan het IVF-proces begint.

U kunt een probleem hebben waardoor u met de behandeling op natuurlijke wijze zwanger kunt worden. Aan de andere kant, met afdoende testen en een duidelijk idee waarom je het nodig hebt, kan IVF je de kans geven om kinderen te krijgen wanneer je dat anders niet zou kunnen.

Mede-oprichter van IVF Babble, Tracey Bambrough, heeft jarenlang geprobeerd zonder succes te worden. Voorafgaand aan haar tweede en laatste IVF-behandeling werd haar echter geadviseerd om vóór de behandeling tests te ondergaan die bevestigden dat ze endometriose, een schildklierprobleem, een poliep en een verstopte buis had. . . ! Toen het eenmaal was opgelost, kreeg Tracey twee dochters!

Hier spreekt topconsulent dr. Raef Faris van de gerenommeerde Lister Fertility Clinic met IVF-gebabbel over testen voor de behandeling.

4 Reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »