Nikol Johnson Sanchez: Q&A

Nikol, wil je ons vertellen over je IVF-reis?

Wauw, waar begin ik? Om het kort en krachtig te houden heb ik twee IUI's, vijf IVF Cycles en één PGS-geteste FET gedaan. Ik heb die twee kleine roze lijntjes nog nooit gezien tijdens een zwangerschapstest.

Hoewel de houding verandert, is IVF nog steeds een gefluisterd woord. Heeft u vanaf het begin van uw behandeling over uw IVF gesproken?

Ja als het ging om IVF. Toen ik voor het eerst de diagnose onvruchtbaarheid kreeg, schaamde ik me zo en schaamde ik me dat ik het niemand vertelde.

Waarom ben je nog een stap verder gegaan en heb je je reis daadwerkelijk op internet gedeeld?

Ik deed veel onderzoek op YouTube. Ik zocht naar iemand met wie ik me kon identificeren en die ik niemand kon vinden. Alle meisjes leken in een donkere kamer te huilen en ik dacht dat ik hier nooit doorheen zou kunnen komen als ik daar naar uit zou moeten kijken. Ik zag de video van Bobbi Thomas over haar FET en plotseling dacht ik dat ik dit KAN DOEN. Ik kan video's maken en mijn verhaal delen, omdat Bobbi een modestyliste is, we zijn even oud en kon me met haar in verband brengen. Ik voelde me gesterkt dat er iemand in mijn branche naar buiten kwam en erover sprak.

Je hebt zoveel teleurstellingen meegemaakt, met 6 mislukte IVF-ronden, maar je bent nog steeds zo ongelooflijk gemotiveerd. Hoe vind je deze motivatie en innerlijke kracht om door te gaan?

Ik heb het gevoel dat God me heeft uitgekozen om hier doorheen te gaan. Het maakt deel uit van de uitdagende reis van mijn leven. Ik ben spiritueel gegroeid, heb geleerd over mijn persoonlijke kracht. Ontdekt hoe je onderzoek kunt doen en weet welke vragen je moet stellen. Ik lees veel boeken over uithoudingsvermogen, motivatie en ik heb dat vuur in mijn buik dat zegt: "Geef de prijs niet op, staat voor de deur."

Je blogs en vlogs inspireren zoveel, maar wie inspireert jou?

Ik denk dat het een combinatie is van alles. Ik ben geïnspireerd door zoveel verschillende dingen, niet slechts één persoon, boek of lied. Bijvoorbeeld, mijn boksklasse inspireert me omdat ik met elke klas sterker en sterker word. Ik bedenk ideeën voor blogposts wanneer ik de zak raak. Ik weet dat het raar klinkt, maar het is gewoon hoe mijn hersenen werken.

Ik vond het persoonlijk ongelooflijk moeilijk om gelukkig en opgewonden te zijn voor vrienden toen ze vreugdevol hun zwangerschap aankondigden.

Hoe ga je om met vrienden om je heen die zwanger worden?

Dit is een moeilijke. Je hebt altijd het gevoel waarom ik het niet ben? Ik denk tot op de dag dat ik mijn zwangerschap mag aankondigen en ik wil dat iedereen gelukkig voor me is. Ik heb de energie gestoken in het vieren van wat een echt wonder het is dat ze zwanger is en goede vibes haar weg stuurt. Het draait allemaal om energie die je niet jaloers en afgunst wilt in de weg staan ​​om positieve dingen op je af te komen.

Wat zou je zeggen is de sleutel tot het onderhouden van een gezonde relatie met je partner wanneer je door zo'n emotionele achtbaan gaat?

Gelach, begrip en liefde.

Je ziet er altijd ongelooflijk uit. Wat zijn je tips om er zo goed uit te zien op een moment dat je je het slechtst voelt?

Ohhh, ik heb zoveel schoonheidsgeheimen die ik op mijn beautyblog (Freshbeautystudio.com) plaats en veel geweldige beautytips deel op mijn onvruchtbaarheidsblog.

Het belangrijkste dat me gelukkig houdt, is het uitkiezen van een felle nagellakkleur. Mijn favoriet is op dit moment Butter London "Smashing"

Hoe bereid je je voor op een behandelingsronde?

Veel groene smoothies, oefening, meditatie en gebed.

Heb je erover nagedacht om een ​​boek te schrijven?

Ja, ik sta in de beginfase van het schrijven van mijn eerste boek.

Heb je een levensmantra ?!

De mantra van mijn leven is "Wees vet, wees mooi en blijf vooruit", het heeft me door nogal wat ruwe plekken op mijn reis geholpen.

Bedankt Nikol! We zijn heel blij je te hebben gevonden !!! X

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »