Gail Sexton Anderson

Gail Sexton Anderson is de oprichter van Donor Concierge en heeft haar carrière gewijd aan het helpen van beoogde ouders uit alle lagen van de bevolking om gezinnen te bouwen via vruchtbaarheid door derden.

Ze richtte in 2006 Donor Concierge op als een medelevende aanpak om beoogde ouders te helpen de handschoen van eiceldonor en draagmoedermogelijkheden te doorzoeken. Gail is een door Harvard opgeleide counselor met 20 jaar ervaring in vruchtbaarheid door derden en werkt samen met klanten van over de hele wereld.

Na zijn studie is Gail toegetreden tot een onderzoeksgroep van de afdeling Psychologie aan de Yale University. Later sloot ze zich aan bij een groep onderzoekers in kinderneurologie in het Yale New Haven Hospital, waar ze ontwikkelingstests deden bij kinderen die te vroeg geboren werden met een zeer laag geboortegewicht. Gail is ook afgestudeerd aan het Mind Body Fertility Program van Alice Domar via Boston IVF en heeft op een Radcliffe-paneel gediend met andere vruchtbaarheidsexperts. In haar carrière in de vruchtbaarheidsindustrie was Gail uitvoerend directeur van een van de toonaangevende draagmoederschapbureaus en hielp ze bij het opstarten van twee verschillende eiceldonorbureaus. Gail is een empathische luisteraar die een kalmerende invloed heeft op wat vaak een emotioneel stressvol proces kan zijn.

Ze is bestuurslid van de Society for Ethics in Egg Donation and Surrogacy (SEEDS) en Baby Quest, een organisatie zonder winstoogmerk die beurzen verstrekt aan beoogde ouders om hun behandeling te financieren.

Gail is een frequente spreker op vruchtbaarheidsconferenties en is sinds 1984 getrouwd en heeft twee prachtige kinderen. Het voorrecht om moeder te zijn heeft haar passie aangewakkerd om anderen te helpen de vreugde van het ouderschap te ervaren.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »