Get a Life - His and Hers Survival Guide van Richard Mackney & Rosie Bray

Krijg een leven is de perfecte nuchtere gids voor iedereen die eraan denkt om een ​​vruchtbaarheidsbehandeling te starten.

Het zijn twee boeken in één - een adviesboek voor vrouwen uit Rosie en een overlevingsgids voor mannen uit Richard. Elk hoofdstuk beschrijft hun zeer verschillende ervaringen en adviezen en onthult hoe IVF angstaanjagend, verschrikkelijk en buitengewoon is in gelijke maatregelen voor beide partners.

Krijg een leven deelt Richard en Rosie's rit in de vruchtbaarheid achtbaan en brengt je de grappige, emotionele en fysieke kanten van IVF. Het is een waardevolle gids om het proces in één stuk te doorlopen.

Om te kopen Krijg een leven

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »