FEESTEN delen hun vruchtbaarheidsreizen

Beroemdheden lijken zo ver verwijderd van ons dagelijks leven, vooral als we praten over dingen die zo gevoelig zijn als vruchtbaarheidsproblemen.

Maar wat als ze er ook doorheen gaan? Door hun verhalen te delen, maakt dat hen toegankelijker of lijken ze minder verwijderd van onze eigen wereld?

We vinden het fantastisch dat ze zich steeds meer openen. Door hun vruchtbaarheidsproblemen te delen, helpt het om elk taboe op het onderwerp te verwijderen, dat dramatisch begint te verbeteren met de constante verandering in cultuur, levensstijl en het besef dat 1 op de 6 wereldwijd vruchtbaarheidsproblemen ondervindt.

Dit is precies de reden waarom we regelmatig artikelen interviewen en publiceren over spraakmakende mensen die iets over het onderwerp te zeggen hebben. Het geeft ons ook alle hoop dat we ook het prachtige geschenk van ouderschap kunnen bereiken.

Maak een uitstapje naar onze nieuws sectie van beroemdheden waar je allerlei verhalen vindt over een hele reeks bekende personen die alles hebben meegemaakt, van IVF tot draagmoederschap en adoptie tot donatie.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »