Co-oprichters Sara en Tracey delen hun verhalen met Natalie Silverman van Fertility Podcast

De geweldige Natalie Silverman, radiopresentator en oprichter van de Fertility Podcast interviewde onze mede-oprichters, Sara en Tracey, deze week over hun vruchtbaarheidsreizen.

Ze leggen uit waarom ze vinden dat er een absolute behoefte is aan IVF-gebabbel voor diegenen die proberen zwanger te worden, hetzij op natuurlijke wijze of met een vruchtbaarheidsbehandeling. Benadrukt ook het belang van diagnose voorafgaand aan de behandeling.

Klik hier om naar hun interview te luisteren

IVF babble is een online magazine, vol met feitelijke en onbevooroordeelde vruchtbaarheidsinformatie en waar anderen hun verhalen kunnen delen als inspiratie en hoop voor anderen. Beroemdheden delen hun vruchtbaarheidsreizen en topvruchtbaarheidsexperts bieden hun onschatbare kennis.

Natalie lanceerde de Vruchtbaarheid Podcast in september 2014 en het heeft al wereldwijd 20,000 downloads gehad. Het omvat alle aspecten van de vruchtbaarheidsproblemen van mensen, van onverklaarde onvruchtbaarheid tot draagmoederschap en beschikt over een breed scala aan experts die in de industrie werkzaam zijn.

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »