Voormalig supermodel Tyra Banks praat over de pijn van onvruchtbaarheid

Tyra Banks onthult worstelingen met IVF

"Sinds ik 24 was, zei ik elk jaar:" Ik heb kinderen over drie jaar. " Ik bleef het steeds opnieuw zeggen. ”Maar toen het voormalige supermodel en de zakenvrouw drukker werden met werkverplichtingen, werd dat steeds teruggedrongen. Toen ze het begon te proberen, besefte ze dat het niet gemakkelijk zou zijn.

Het verhaal van Tyra Bank is een van de vele jaren van proberen zonder succes, en toen aan IVF begonnen - wat helaas ook niet werkte. Ze vertelde People Magazine: “Ik heb een aantal niet gelukkige momenten gehad met die (IVF), zeer traumatische momenten, het is moeilijk als je ouder wordt. Het is niet iets dat zomaar kan gebeuren. "

Haar beslissing om een ​​baby met een surrogaat te proberen, resulteerde in de geboorte van een zoon in februari 2016.

"Het beste cadeau waar we zo hard voor hebben gewerkt en voor hebben gebeden, is eindelijk hier."

Tyra zei publiekelijk: 'Hij heeft mijn vingers en grote ogen en de mond en kin van zijn vader Erik. Terwijl we de engel van een vrouw bedanken die ons wonder jongetje voor ons heeft gedragen, bidden we voor iedereen die worstelt om deze vreugdevolle mijlpaal te bereiken. York Banks Asla, welkom in de wereld. '

Onvruchtbaarheid treft een op de zes mensen wereldwijd en de schok en overstuur van het ontdekken dat je niet zwanger kunt worden, is buitengewoon schrijnend.

Moederschap wordt vaak als vanzelfsprekend beschouwd, maar we vergeten dat er een grens is wanneer de vruchtbaarheid steeds moeilijker wordt. We leven een druk leven en we denken misschien niet dat we een onderliggende en niet-gediagnosticeerde kwestie hebben die ons, totdat we zijn opgelost, onze droom om moeder te worden tegenhoudt.

Vertel ons je verhaal. Heb je een surrogaat gebruikt om kinderen te krijgen? E-mail redactioneel@ivfbabble.com

Nog geen reacties

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Vertalen »